Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet megoldás ha aszexuális vagyok?
Ezt csak most írod így. Hidd el ha lenne egy pasid akit szeretnél is nem tudnád elnézni h más csaj adja meg neki amit te nem tudsz megadni.
Nem h még tudni akarsz róla h kivel mikor szexelne.
L
Tudok nyilatkozni az ellen oldalról. Évekig éltem együtt wgy aszexuális nővel, és nagyon szerettem, az ölelést ő is igényelten kifejezetten aktív férfiként ronccsá tesz. Az állandó visszautasítás lélekölő, te pedig amiatt leszel frusztrált, hogy érzed majd magadon hogy nem tudod megadni neki, amire vágyik. A te önbizalmadat is odavágja, nem csak az övét. Akkor is ha engeded, hogy mással is lefeküdjön.
A magamét ugyan nem érzem elvesztegetett éveknek, mert sokat kaptam lelkileg, de én is csak azt tudom javasolni amit a többiek. Szűk lesz a merítés, de próbálj aszexuális vagy kis étvágyú párt találni. Jobb lesz hosszútávon. Még szexuális pároknál is állandó probléma az eltérő igényszint, ne nehezítsd magadnak direkt.
#13-as vagyok.
*az ölelést ő is igénywlte, de aktív férfit ronccsá tesz egy ilyen felállás.
Én egy ideig azt hittem, hogy aszexuális vagyok - aztán rájöttem hogy demiszexuális. (Az is az aszexualitás "spektrumán" van)
A mostani párom anno első látásra belén szeretett. Én elmondtam neki, hogy haaa esetleg össze is jönnénk, akkor nem garantálom hogy lenne is ott bármi "olyan".
Ő csak annyit mondott: "Van kezem, megoldom. Nem azért szeretnék a barátod lenni."
Végül kb 2 év után jöttünk össze, közben nagyon jó haverok voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!