Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lehet megoldás ha aszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet megoldás ha aszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kb mindenki elhagyna a szex hiánya miatt, max az nem aki impotens vagy szintén aszex. Szóval ha egyszer lenne pasim, és szexelni akarna hagynám hogy mellettem más csajokat dugjon, csak tudjak róla mindig. Ez egy életképes ötlet, vagy tegyek le erről és válogassak abból a a kevés aszex srácból aki van? 19/L
2019. szept. 7. 16:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
En aszex vagyok:)
2019. szept. 7. 16:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2019. szept. 7. 16:55
 3/18 anonim ***** válasza:
8%

Kicsi lány. Szerinted ki akar együtt lenni egy olyan nővel akitől nem kap meg semmi intimitást? Cseléd akarsz lenni aki főz moss takarít?

Sok pasit izgat a nyílt kapcsolat,de azért az asszony az első akit farokra húznak és megszoptatnak

Ha aszexuális vagy ne akarj olyan heteroszexuális és semilyen párkapcsolatot amiben a másik fél még aktív nemiéletet élne

Mert elsősorban VELED szeretnék csinálni és nem mással.

2019. szept. 7. 16:57
 4/18 A kérdező kommentje:
Ez oké, de nem úgy mászkálok hogy a homlokomra van írva hogy aszex vagyok, és ha alakulna valami egy szexelő pasival emiatt nem szeretném lefújni a dolgokat.
2019. szept. 7. 17:00
 5/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem működne szerintem. Nézd a pasi szemszögét: Miért lenne veled, ha lehet olyan barátnője is, akivel tud szexelni is?
2019. szept. 7. 17:01
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Csakis aszexuális partner.
2019. szept. 7. 17:07
 7/18 anonim ***** válasza:
22%

Nyilván nincs a homlokodra irva de hidd el hogy ez nem működik.

Kezdeményez szegény csávó

Erre le állítod "Bocsi szívem velem nem fogsz szexelni mert aszexuális vagyok de Lujzát a 3.on megdughatod még bármelyik csajt mellettem.. szeretlek"

Csóri köpni nyelni nem tudna és hirtelen nem tudná, hogy merre van arcal..

2019. szept. 7. 17:08
 8/18 anonim válasza:
79%

Igazuk van az előttem szólóknak.

Én is aszex vagyok, sőt lassan már ott tartok, hogy a szex gondolata is taszít. Az ölelkezésé nem, de hát azt meg cseszhetem egyedül, és egy jó baráttal (ami szintén nincs) se fog teljesülni. Ami jól esne, azt szex nélkül nem fogom megkapni, így jobb ha elengedem az egész párkapcsolat témát és megmaradok szinglinek. Nem lenne szívem egyetlen egészséges férfit se lekötni a saját hülyeségem miatt és ezt az inkompetenciámat mindig előre szoktam jelezni. Még ha fáj is, hogy ezzel kiábrándul belőlem és új jelölt után néz. Akkor is így a legtisztább a férfiakkal szemben.

Ha találsz aszex srácot, akkor még lehet szerencséd. Én még egyet se láttam 25 év alatt.

2019. szept. 7. 17:20
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Azért az utolsó válaszoló meg a kérdező se adja fel szerintem...vannak aszex srácok, mégha nem is sok.
2019. szept. 7. 17:22
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem működhetne a dolog de az a srác amelyik beléd szerelmes az teveled akarna szexelni. Amelyik hajlandó belemenni úgy hogy mással szexeljen az kevésbé szeret téged, de az egy nagyon kényelmes helyzetben egy férfinak. Mennyire biztos az hogy aszexuális vagy? Mikor jöttél rá és miben nyilvánul meg? Pl csókolózás sem megy?
2019. szept. 7. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!