Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet megoldás ha aszexuális vagyok?
Kicsi lány. Szerinted ki akar együtt lenni egy olyan nővel akitől nem kap meg semmi intimitást? Cseléd akarsz lenni aki főz moss takarít?
Sok pasit izgat a nyílt kapcsolat,de azért az asszony az első akit farokra húznak és megszoptatnak
Ha aszexuális vagy ne akarj olyan heteroszexuális és semilyen párkapcsolatot amiben a másik fél még aktív nemiéletet élne
Mert elsősorban VELED szeretnék csinálni és nem mással.
Nyilván nincs a homlokodra irva de hidd el hogy ez nem működik.
Kezdeményez szegény csávó
Erre le állítod "Bocsi szívem velem nem fogsz szexelni mert aszexuális vagyok de Lujzát a 3.on megdughatod még bármelyik csajt mellettem.. szeretlek"
Csóri köpni nyelni nem tudna és hirtelen nem tudná, hogy merre van arcal..
Igazuk van az előttem szólóknak.
Én is aszex vagyok, sőt lassan már ott tartok, hogy a szex gondolata is taszít. Az ölelkezésé nem, de hát azt meg cseszhetem egyedül, és egy jó baráttal (ami szintén nincs) se fog teljesülni. Ami jól esne, azt szex nélkül nem fogom megkapni, így jobb ha elengedem az egész párkapcsolat témát és megmaradok szinglinek. Nem lenne szívem egyetlen egészséges férfit se lekötni a saját hülyeségem miatt és ezt az inkompetenciámat mindig előre szoktam jelezni. Még ha fáj is, hogy ezzel kiábrándul belőlem és új jelölt után néz. Akkor is így a legtisztább a férfiakkal szemben.
Ha találsz aszex srácot, akkor még lehet szerencséd. Én még egyet se láttam 25 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!