Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Túl sok? Túl kevés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Túl sok? Túl kevés?

Figyelt kérdés

1. Hány (szex)partner az aki még túl kevés a számotokra, és több tapasztalatot akartok, több férfival kipróbálni az életben? Az is lehet válasz, hogy "nincs olyen szám, hogy túl kevés". Illetve van akinek az egy partner az ideális.

2. Hány (szexpartner) az, aki már túl sok (ha van ilyen szám egyáltalán) a számotokra? Ez kb. azt jelenti, hogy már cikinek érzitek bevallani, vagy legalábbis magatokban (is) keresitek a hibát, hogy ennyi partner után miért nincs még mindig meg az igazi. Vagy legalábbis nem vagytok büszkék rá, hogy annyi férfival voltatok már.

A kérdés lányokhoz/nőkhöz szól, és a férfi partnere(i)kről. Ezért is került a heteroszexualitás kategóriába!

2019. szept. 7. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ezt követem.
2019. szept. 7. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden attól függ, h hány éves az illető. Sztem 10 alatti pasiszám az kevés, túl sok meg nincs - az más kérdés h x szám fölött már én sem vallom be. Senkinek semmi köze.
2019. szept. 7. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Számomra az 1 túl kevés, mindenképpen 2 a minimum. Akkor már van annyi tapasztalat, hogy legalább összehasonlítani lehet.

A maximum már nehezebb kérdés...magamból kiindulva én cikinek tartottam bevallani másnak, hogy 12 partnerem volt már, aztán kisebb hideg zuhanyként ért, mikor megtudtam pár barátnőmről/ismerős lányról, hogy túl vannak 30, akár 50 partneren is... A saját állításuk szerint. A végén azért éreztem magam kínosan, mert az enyém volt a legkevesebb. Kinézetre átlagos lányokról beszélünk és az aktuális párjuk erről mit sem tud természetesen. Az a 30+ már nagyon sok szerintem.

23L

2019. szept. 7. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak utolsó. Mindketten ugyanannyira cikik vagyok. 23 évesen 12 partner azt jelenti, hogy 17 éves korod óta évente két különböző ember dug meg :)
2019. szept. 7. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
És még csak 23 vagy. Ki tudja hol a határ. Szerintem ma már sehol :) Fogyasszatok csak nyugodtan.
2019. szept. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!