Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! A 28 év sok vagy kevés?
Figyelt kérdés
Írjatok kort. Köszi! (csak hogy tudjam milyen korosztályban érdemes keresgélni)2018. máj. 31. 18:50
1/12 anonim válasza:
Öcsém, akármelyikbe, de ne 18 alatt.
28f
2/12 anonim válasza:
Nekem már ez általában sok, de nyilván ha valamiért nagyon megszeretem, ma már a kor nem szab határokat 19/L
3/12 anonim válasza:
Nekem pont jó. (De ne értsd félre, nem kérek privátot)
21/N
4/12 anonim válasza:
Ez annyira változó.
Nekem kevés. 24L, a 25 éves barátnőmnek meg inkább fiatalabbak voltak.
6/12 anonim válasza:
nekem pont jó
26N (én sem kérek privátot)
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez egyénfüggő, nem pedig korosztály. Nekem pl jó, hiába leszek idén már 29.
8/12 anonim válasza:
Utolso, szinten igy gondolom.
Bar sajnos lanyoknal a kor az valamiert hatalmas dolog. Pl fiatalabb pasival, alar egy ev, legtobb nem foglalkozik. Legaabbis tapasztalatom
28f
10/12 anonim válasza:
8-as, igen tudom, hogy így van. Szerintem baromság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!