Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok tényleg igaz hogy ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg igaz hogy ha otthon nincs vagy kevés a szex akkor manapság könnyen bele mentek egy egy kis kalandba vagy szerető szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Szerencsére van gerincem.
2018. nov. 2. 13:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van párom, akkor nem csalom meg, viszont mivel most egyedül vagyok, miért ne? 21/l
2018. nov. 2. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Itthon nincs szex, mivel egyedülálló vagyok

Így simán belemegyek szinte bármibe

De ha lenne partnerem, ugyanúgy lenne gerincem is, és nem lennék akkora ordas paraszt, hogy megbántsam, akit szeretek

Ha problémás a párkapcsolat, akkor javítani kell rajta, vagy véget vetni neki

De az nem lehet megoldás, hogy a háta mögött sunnyogva kéjenckedek

2018. nov. 2. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk a távolság miatt kevés a szex, nekem sokkal többre lenne igényem, mégsem mennék bele semmilyen kis kalandba sem. Szeretem a páromat, és hiába vannak még jó pasik a földön, elképzelni sem tudnám, hogy valaki mással ágyba bújjak.
2018. nov. 2. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 9 éve együtt vagyunk és persze volt már olyan H én akartam de ő fáradt volt v nak volt kedve. Ekkor segítettem inkább magamon. Még soha nem csak ám e miatt.
2018. nov. 2. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell általánosítani. Nem mindenki ilyen könnyű vérű.
2018. nov. 2. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Azoktól úgyse fogsz egy darab választ se kapni, akik párjuk mellett mással is kefélnek, mert Magyarországon nem kifizetődő az őszinteség, és nem működik annak elfogadása, hogy mások vagyunk. Tehát nem szeretnének tömeg általi virtuális erkölcsi megkövezést (avagy piros mancsot gyűjteni).
2018. nov. 9. 09:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 7es sajnos igazad van.

Itt csak tökéletes nők vannak

2018. dec. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!