Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg ilyen kevés férfitársam szeret vagy tud nyalni? 25F
Igen. Van olyanpasi,aki azt hiszi bitangj jól nyal, közben meg nem. Ahogy a pasik se egyformán szeretik az orált, úgy a csajok sem.
Meg lehet érezni, hogy hogy nyal egy pasi? , élvezi e , figyel e rád stb. Ha nagyon belemerül, az a legjobb , akkor tudod, hogy élvezetből csinálja :)
Ez egy pont olyan kérdés, mint a nők tényleg nem vágynak a jó szexre?
Én azt veszem észre, hogy a pasik többsége nem kap megfelelő mennyiségű és minőségű szexet, ami valószínűleg nem igaz.
Én olyan embereket ismerek többségében akik ebbe a kategóriába tartoznak, de ettől még nem hiszem, hogy ez így van.
Tehát valami nagyon felemás.
"A páromat nem csalom meg, imádjuk egymást" 99% megcsalja a párját.
"Jó a szex a páromal, csodás" még is másra, jobbra vágynak!
Ezer ilyet lehetne felsorolni...
Ez nekem is fura, mert olyant még nem láttam, hogy egy nő nyalástól ne remegő lábakkal ziháljon, és ne alig bírjon felállni.
Mégis sokan írják itt is, hogy nyalni csak nő tud igazán, a férfiak nem tudják, hogy kell jól csinálni, amit én a saját tapasztalataim alapján nem nagyon tudok elhinni, de ezek szerint ez a tapasztalatuk. Biztos ennyire pechesek a pasikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!