Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg ilyen kevés férfitársam szeret vagy tud nyalni? 25F
Figyelt kérdés
Tapasztalatom szerint egy nőt nyalással lehet eljuttatni a csúcsra a legegyszerűbben. Nem mellesleg szinte minden nő imádja ha nyalják. Az itt talált válaszok miatt mint nyalást imádó férfi kellett megkérdeznem, mert az jött le, hogy a nők nagyon kívánnák de valahogy nem adják meg nekik a faszik.2019. márc. 6. 14:05
11/15 anonim válasza:
Ez egy nő véleménye, a kérdező pedig az összes férfi jellemezte.
12/15 anonim válasza:
Nah akkor, másik példa: mivel nekem a csiklóm túlérzékény, én nem viselném el ha vlki szopogatná, meg szívnà. Volt, de mindig mondtam h ne, mert túl éles az érzés. Én az ujjazást szeretem. Attól el is tudok menni. De! Nem szeretek. A férfi farkától szeretek élvezni. A nyalifali helyett nekem az ujjazás amitől a plafonra kerülök. De azt se hagyom sokáig. Dugjon meg. Az az igazi :)
13/15 anonim válasza:
Élvezem ha nyalnak (és ujjaznak közben!), nagyon is, de nem tudok tőle elmenni. Kell hozza a farok:D L
15/15 anonim válasza:
Nekem a harmadik válasz tetszik igazán!!!
#3-nagyon igaza van!!! A baj sajnos ott kezdődik ha már valaki nagggyon jól csinálja az azért van mert bele éli magát s szereti is csinálni. Csak sajnos az ilyen pasik általában szeretik “mindenkinek” megmutatni ezt....!!!😅 Függetlenül attól, hogy van barátnő!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!