Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30as férfiak: miért nem izgatjátok sokszor a nők csiklóját és punciját szeretkezés vagy szex közben?
Figyelt kérdés
Érdektelenséget tapasztaltam én is, ismerősök is ezzel kapcsolatosan és "szakmai filmekben" is sokszor ennek hiányát látom. Ha egy kicsit jobban foglalkoznátok ujjakkal (nem csak ajkakkal) a nők nemi szervével, a nők jobb érdeklődése (stb.) nektek is jót tesz és jobban inspirál több póz, hely, stb. felfedezésére; nem tudom, hogy miért van ez annyira hanyagolva előjátékban és közösülés közben is.2019. szept. 7. 11:50
11/17 anonim válasza:
Én vagyok tudatlan, mert neked nehezen megy a szex? Mesélj még.
12/17 anonim válasza:
tehat a baj ott van hogy fejletlen vagy a szexhez. sok partnered volt mar (ribi?) de fejben meg 12 eves vagy.
13/17 A kérdező kommentje:
Akit nem érdekel ez a téma, ne fárassza magát, hogy választ irjon, köszönöm előre is :). Igen 10es, van ilyen szó, s ez amúgy kismiska az "imádom" szó állandó használata mellett, aminek persze a jelentését sem ismerik ;).
Egy kis magyar szótár, a 10esnek dedikálva:
2019. szept. 7. 12:49
14/17 anonim válasza:
Ne hagyd magad! Adj nekik! 😁👍
15/17 anonim válasza:
Ime kiderült a nagy titok, hogy miért is szereti sok fiatal lány az idősebb, tapasztalt pasikat!
16/17 anonim válasza:
Én szívesen csinálnám, de tekintve, hogy mindig egyedül "szexelek", így nincs akinek a csiklóját piszkálhatnám...
30F
17/17 anonim válasza:
Mert én úgy başzok, hogy a farkamtól is elmegy a nő. Lelombozna, ha başzogatnom kéne közben a pöcköt a mancsommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!