Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok meddig mentek el?
Nem tudom de elég beválalós vagyok
19/l
Én szeretem ha húzza a hajamat. Amikor copfban van azzal hátrahúzza a fejemet és erősen úgy tartja, ezt is szeretem. Amikor a két kezét a nyakamra teszi (nem fojtogat de erősen tart). Szeretem a fenekelést is. Illetve hogy a két karomat hátrafeszíti jó erősen hogy már fáj és lenyom az ágyon miközben d*g. Volt már volt harapás is,, nekem az belefért még.
Tudom, mások biztos jobban durvulnak. De mást még nem próbáltunk. Bár szeretnénk néhány eszközt venni.
Biztosan nem férne bele ha ütne, vagy tényleg fojtogatna.
Privátra nem fogok válaszolni
Barátnőm nagyon nem szereti ha kérdezgetem hogy hogy jó neki de kifejtette hogy szereti amikor dúrvább vagyok. Viszont nekem valahogy távol áll hogy egy lányt akár csak szex miatt is bentsak, megszorítsak. Ezért szerettem volna kérdezni hogy hol van a határ. Mi az amit következőre kipróbáljak vele. Vagy egyáltalán milyen szituációba esik ez jól nektek lányok?
Minden értelmes válaszért hálás vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!