Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30as férfiak: miért nem izgatjátok sokszor a nők csiklóját és punciját szeretkezés vagy szex közben?
Mert az ilyen férfiak a "szakmai filmeken" nőttek fel.
Vagy azért, mert a nő nem jelzi vissza a férfinak, hogy mi lenne jó neki.
Próbáld ki egy Férfival! ;-)
48+Ffi
Már ne is haragudjanak azok a kedves nők, akik képtelenek elmondani a párjuknak, vagy megmutatni/rávezetni, hogy ez nekik közben még jól esne.
Másrészt, nem minden pózban kivitelezhető, hogy aktus közben még oda is elérjen a pasi, és miközben aktívan mozog, a kezét is úgy tudja használni, hogy az jól is essen a lánynak. Mert gondolom azt is elvárnád, hogy közben dugjon is.
Ki lehetne nyitni a szátokat, és kommunikálni a pasival, nem csak sírni, hogy ez meg az jó lenne. Ha normális a párkapcsolat, akkor meg nem hiszem el, hogyha te ezt elmondod, akkor se lesz változás.
Másrészt viszont az is megfordul ilyenkor a fejemben, hogy nyugodtan nyúljon oda a nő, és segítsen rá magának. elvégre, csak tudni fogja, hogy akkor épp pont milyen plusz érintés esne jól magának.
Én még soha senkinek nem izgattam szex közben kézzel a punciját, mégis elélvezett az összes eddigi partnerem, pedig tinédzser korom óta tolom, és már elmúltam 40 is.
Lehet, hogy nálad van a "gond", hogy neked erre külön igényed van.
7es, örülök neki. Nehéz eldönteni, hogy melyik nagyobb gond: az, hogy vannak nők, akik igénylik a csikló kényeztetését (persze ez önző férfiaknak nem ajánlott) vagy az, hogy te tudatlan vagy erről, de azért mellékelek egy kis tanulmányozandó anyagot:
"sokuk azt sem tudták" :D
SOKUK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!