Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20-30as férfiak: miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30as férfiak: miért nem izgatjátok sokszor a nők csiklóját és punciját szeretkezés vagy szex közben?

Figyelt kérdés
Érdektelenséget tapasztaltam én is, ismerősök is ezzel kapcsolatosan és "szakmai filmekben" is sokszor ennek hiányát látom. Ha egy kicsit jobban foglalkoznátok ujjakkal (nem csak ajkakkal) a nők nemi szervével, a nők jobb érdeklődése (stb.) nektek is jót tesz és jobban inspirál több póz, hely, stb. felfedezésére; nem tudom, hogy miért van ez annyira hanyagolva előjátékban és közösülés közben is.

2019. szept. 7. 11:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
6%
mert a penisz ingerli a csiklot aktus kozben, az legyen eleg. ha nem tetszik szolj darwinnak :)
2019. szept. 7. 11:52
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Ritka bunkó vagy te 2#
2019. szept. 7. 11:55
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Mert az ilyen férfiak a "szakmai filmeken" nőttek fel.

Vagy azért, mert a nő nem jelzi vissza a férfinak, hogy mi lenne jó neki.

2019. szept. 7. 12:02
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
19 évesen még csinálják? Meg 40 évesen?
2019. szept. 7. 12:05
 5/17 anonim ***** válasza:
93%

Próbáld ki egy Férfival! ;-)

48+Ffi

2019. szept. 7. 12:06
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Már ne is haragudjanak azok a kedves nők, akik képtelenek elmondani a párjuknak, vagy megmutatni/rávezetni, hogy ez nekik közben még jól esne.

Másrészt, nem minden pózban kivitelezhető, hogy aktus közben még oda is elérjen a pasi, és miközben aktívan mozog, a kezét is úgy tudja használni, hogy az jól is essen a lánynak. Mert gondolom azt is elvárnád, hogy közben dugjon is.

Ki lehetne nyitni a szátokat, és kommunikálni a pasival, nem csak sírni, hogy ez meg az jó lenne. Ha normális a párkapcsolat, akkor meg nem hiszem el, hogyha te ezt elmondod, akkor se lesz változás.

Másrészt viszont az is megfordul ilyenkor a fejemben, hogy nyugodtan nyúljon oda a nő, és segítsen rá magának. elvégre, csak tudni fogja, hogy akkor épp pont milyen plusz érintés esne jól magának.

2019. szept. 7. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:
34%

Én még soha senkinek nem izgattam szex közben kézzel a punciját, mégis elélvezett az összes eddigi partnerem, pedig tinédzser korom óta tolom, és már elmúltam 40 is.

Lehet, hogy nálad van a "gond", hogy neked erre külön igényed van.

2019. szept. 7. 12:30
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ :). Szerettem volna irni a kérdésben azt is, hogy az én esetemben többször szóltam erről a partnernek (partnereknek), sokuk azt sem tudták, hogy miről van szó, ők ilyet a "szakmai filmekben" nem láttak (teszem hozzá én). Ezekben a filmekben csak közösüléseket lehet látni három pózban, előjátékokat, kölcsönös franciát, női orgazmust nem.
2019. szept. 7. 12:30
 9/17 A kérdező kommentje:

7es, örülök neki. Nehéz eldönteni, hogy melyik nagyobb gond: az, hogy vannak nők, akik igénylik a csikló kényeztetését (persze ez önző férfiaknak nem ajánlott) vagy az, hogy te tudatlan vagy erről, de azért mellékelek egy kis tanulmányozandó anyagot:

https://www.youtube.com/results?search_query=szex+csiklo

2019. szept. 7. 12:34
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

"sokuk azt sem tudták" :D

SOKUK!!

2019. szept. 7. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!