Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lesz fájdalmas a szex? 18L
Figyelt kérdés
Elvesztettem a szűzességemet a pasimmal de nagyon fájdalmas volt. Azóta kétszer szexeltünk de mindig amikor ujjaz vagy bedugja akkor nagyon fáj. Erős, csípős érzés. Neki nagyon nagy van én meg szűk vagyok. Mikor lesz élvezhető. Eddig csak úgy tudott felizgatni hogy kinyalt meg a csiklómat simogatta az ujjával, de annyira szeretném az ujjazást,dugást is élvezni. Más is volt így hogy eleinte nagyon szar volt?2019. aug. 26. 16:14
2/5 anonim válasza:
Nekem a szuzesseg elvesztése nem fajt, de vereztem amikor utána pisilni mentem, utána még harom szexig fájt, és nagyon csípett amikor pisiltem es vérzett is kicsit, utána elmúlt minden kín:)
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is véreztem. Közben is és utána még egy jópárszor csípett és vérzett pisiléskor.
2019. aug. 26. 16:39
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem törvényszerű hogy az első alkalom fájdalmas legyen, sőt. Általában sajnos pont azért az, mert önbeteljesítő jóslat - azt hiszik fáj, ezért tudat alatt görcsösen összeszorítják a hüvelyizomzatot, elmarad az izgalmi érzet e miatt nincs lubrikáció (síkositás) persze hogy fáj.
Ha már az ujja is fáj és kimondottan CSÍPŐS érzés akkor viszont más gond van, keresse fel a nőgyógyászát. Ha csak feszítő érzés, akkor az nem olyan nagy gond csak meg kell tanulnia ellazatítania magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!