Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolat kövér nőkkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat kövér nőkkel?

Figyelt kérdés

Világ életemben a kövérebb nők vonzottak de mégis olyan nehéz olyat társat találni aki elfogadná magát úgy ahogy van és elfogadná hogy nekem úgy tetszik ahogy van. Ezért eddig mindig kompromisszumokat kellett kötnöm a magánéletemben és véknyabb lányokkal is ismerkedni, de már kezdem unni.

Ráadásul még az is hogy kövérebb nőkből is több alkat van. Azok közül pedig kifejezetten azt találom a legvonzóbbnak akik inkább körte alkatúak. (Nagy fenék, széles csípő, vastag comb, véknyabb derék és véknyabb felsőtest)

Szerintetek mennyi esély van rá hogy megismerhetek egy olyan nőt aki gyönyörű, magát is szépnek látja, elfogadja, legalább 110 kiló és körte alakja van?

23F

Akiknek pedig rögtön értelmetlen választ akarnak írni arról hogy "fujj" és hasonló baromságok annak most tanácsolom hogy zárja be az oldalt. Nem nekik szól. (De tuti lesz az a pár idióta aki nem tudja megállni a megjegyzéseit)

Ja meg a másik fajta kedvencem. "a belső számít" Velük közlöm hogy igen számít a belső. De az is számít mi az amit vonzónak talál az ember. Ugyanis ez egy párkapcsolat.

2019. szept. 6. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Önbizalomhiányod van.
2019. szept. 6. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy esélyed van. Én "csak" 73 kg vagyok, dolgozok, hogy kevesebb legyen. Átérzem azok fájdalmát, akik nem fogadják el úgy magukat, ahogy vannak jelen pillanatukban. Ha az ilyen típusú lányok vonzanak, ne vedd fölöslegesen a saját- és a másik idejét, mert rövid vagy hosszútáv nem lesz belőle semmi. Viszont ha a nő akit találsz elfogadja magát, de mondjuk xy hónap múlva fogyni akarna, de te teljesen szerelmes vagy, kíváncsi vagyok, otthagynád úgy, hogy vékony vagy vékonyabb szeretne lenni, ami látványos különbség? Ez csak kíváncsiság.

Talán társkeresőn találhatsz, bár csekély az esélye szerintem, nem tudom. Mindenesetre, majd jön, ha jönni akar.

18/l

2019. szept. 6. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
26%

Mivel vannak 110 kg-s körte alakú nők, így van esélyed megismerkedni velük - ők ugyanúgy vágynak a szeretetre, kapcsolatra, szexre.

Az viszont, hogy elfogadják magukat úgy ahogy vannak - nos arra kevés az esély, tudják hogy túlsúlyosak. S megint átmegyek szemétládába, van is okuk rá, hogy fogyni akarjanak, nem a külső, de legalább az egészségük miatt!

2019. szept. 6. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én jól érzem magam a bőrömben, bár nem felelek meg teljesen a leírásnak (90kg és homokóra). De léteznek ilyen nők.
2019. szept. 6. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
Nem! Soha többé
2019. szept. 6. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A gond az h többségben alma alkatúak vagyunk. Sajnos engem a jó isten szép formás lábakkal de nagyon nagyom hízásra hajlamos felsőtestet adott. Ami tudom sajnos gyakran kiábrándító. Egy kövér nő ritkán fogadja el magát. Rám még 65 kilósan is azt mondták dagadtt vagyok és fogyjak le. És ez nem pont azt adta volna nekem h lefogyjak csak azért is hanem emiatt inkább az evésben kerestem vígaszt. Aztán amikor meg sikerült lefogynom jött a pajzmirigy betegségem ami miatt nem is tudok fogyni rendesen és még egy micimackóvá csinált. És még mindig az arcomba kapom h fogyjak le mert így csúnya vagyok. Kérem szépen így h fogadja el az ember magát? Félre értés ne essék nem akarom sajnáltatni magam. Szimplán a legtöbb ducibb nőt porig alázzák így ha egy pasi egyáltalán érdeklődik irántunk azt hisszük gúnyolnak vagy szivatnak. De remélem találsz normális lányt :)
2019. szept. 6. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 86kg vagyok, és homokóra, de szexinek érzem magam, és ha megdicsérnek, el is hiszem, hogy tényleg úgy gondolja az illető🤷🏻‍♀️

Biztos, hogy van még ilyen!

2019. szept. 6. 23:11
 8/9 K.L.Kiss ***** válasza:
77%
Az elképzelésed nagyon dicséretesnek tűnik. De egy dologgal számolnod kell! És ezt tapasztalatból mondom, hogy nagyon edzett tüdődnek kell lenni, ha szeretsz puncit nyalni, mert ha rátapadsz rendesen, akkor bizony levegőt már nem tudsz majd venni.
2019. okt. 4. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nehéz kör lesz. 110 durván sok ahoz a körte alak már ne játszik. Ami egyébkén nekem is a kedvencem lenne,de mindig homokórákat fogokki.

Az elfodás az is nehézkes,mert ugye mindenkinek van egy én képe ami nem az hogy kövér. Azt mondanám,hogy úgy 80kg-ig tudja egy csaj elfogadni magát kövérnek. Utána már csak az önsajanálat miatt hízik. És utána belebtörödik nem elfogadja.

Lehet találni,de valami defi mindig lesz:nem 110 csakn100,nem fogadje el önmagát,nem körte.

De azért hajrá.

2019. okt. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!