Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha holnaptól, valamiért nem szexelhetnétek többet?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 13:45
1/10 anonim válasza:
Nekem ez semmit sem vàltoztatna.
2/10 anonim válasza:
Ma még gyorsan elveszteném a szüzességem.
3/10 anonim válasza:
Sírnék és szerintem megbolondulnék. De az utolsó napot tuti kihasználnám.
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok már olyan fiatal, de lehet, nyakkendőt kötnék magamnak a padláson.
5/10 anonim válasza:
Csakazért is szexelnék holnaptól
7/10 anonim válasza:
Elkezdenék kendert termeszteni
8/10 anonim válasza:
Ugyan úgy zajlana az életem mint eddig, annyi változás volna, hogy tudnám, hogy nem szexelhetek, ezért nem gyötörném magam rajta. Megkönnyebbülés volna. Meg elkövethetnék bármilyen bűnt, ugyanis ha be is visznek a börtönbe, ott nem bírnak megerőszakolni, ugyanis nem szexelhetek.
9/10 anonim válasza:
Hát, nem nagyon vàltoznànak a dolgok....
29f
10/10 anonim válasza:
44 éve szinte minden nap szexeltem. A génjeimet is sikeresen továbbörökítettem, szóval így, 60 évesen talán már kibírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!