Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene ha a pasitok/férjetek engedélyével mással is szexelhetnétek?
Figyelt kérdés
de csak azzal a kitétellel hogy ő is ott legyen és nincs gumi? Tegyük fel a harmadik fél egy ismerős, általatok választott férfi aki megbízható és vonzó számotokra.
Kort is írjatok.
F 33
2019. febr. 27. 09:22
1/16 anonim válasza:
Nem tetszene. Ha kapcsolatban vagyok a párommal, szeretem, nem más férfiakra vágyom.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem felhívás, ez csak egy kérdés, nem keresek partnert a csajomnak.
2019. febr. 27. 09:36
4/16 anonim válasza:
Szerintem sok nő fantáziáját izgatja ez, csak nem úgy hogy passzív a párjuk. Meg sok nőt nehezen hoz lázba más ha szereti a párját, ahogy az első is írja, de nem elképzelhetetlen, csak jól kell megközelíteni.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy passzív lennék, beszállnék én is, úgy értettem hogy nem a hátam mögött csinálná hanem velem, előttem.
2019. febr. 27. 09:55
6/16 anonim válasza:
miért fontos, hogy nincs gumi?
7/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszene. Nem tudnám úgy elengedni magam, és szexelni a másik pasival ha közben ott van az a pasim akit szeretek.
És sztem ezt kevés pasi vállaná be, h nézze h a barátnőjét egy ismerőse dugja meg.
De ha először a pasim csak nézné, és a végén egy hármas kerekedne belőle az már mindjárt másabb lenne.
Gumi nélkül az nálam egy idegennél szóba sem jöhet.
22L
L
8/16 anonim válasza:
Nálunk így van, de gumi értelemszerűen kötelező.
9/16 anonim válasza:
Nem, ha van párom nem fogok mással szexelni ha meg ezt akarja akkor ott valami gonnd van a fejben
10/16 anonim válasza:
Már hogy ne jönne be nekik???!!!
Persze, most megy a duma, de ha ott lenne a lehetőség, akkor nem ellenkeznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!