Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene ha a pasitok/férjetek engedélyével mással is szexelhetnétek?
Figyelt kérdés
de csak azzal a kitétellel hogy ő is ott legyen és nincs gumi? Tegyük fel a harmadik fél egy ismerős, általatok választott férfi aki megbízható és vonzó számotokra.
Kort is írjatok.
F 33
2019. febr. 27. 09:22
11/16 anonim válasza:
Miért feltétel hogy ne legyen gumi?
12/16 anonim válasza:
Talán mert erre izgul vagy ilyesmi.
13/16 anonim válasza:
Mert szereti az orosz rulettet.
16/16 anonim válasza:
Én az előző barátnőmnek megengedtem,bár a harmadik fél nem ment bele, hogy ott legyek, de mikor hazaért és közvetlenül a srác után megdugtam,az életem szexe volt! Mindent elmsélt, és nagyon izgató volt. Sokat dobott a szexuális életünkön , pedig a srácnak kicsi volt a mérete, mégis mikor hazajött barátnőm tőle, mindig sokkal odaadóbb volt,bármit megtehettem vele,hálás volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!