Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régebben képes voltam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben képes voltam a hüvelyi orgazmusra, az utóbbi időben azonban nem. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Az előző párom volt nekem az első, vele egy idő után képes voltam a hüvelyi orgazmusra. Vele 3 éve szakítottunk, utána jó ideig nem volt senkim, most viszont van, de a mostani párommal még sosem sikerült elérni a hüvelyi orgazmust, sőt, a gond igazából az, hogy magamnak se tudom már elérni. Ennek mi lehet az oka és mit tehetnék ellene?

Privátokat nem kérek és nem is válaszolok rájuk!

2019. szept. 3. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Öregszel.
2019. szept. 3. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Akkor az ujj pasival van a gond. Hamar elmegy?
2019. szept. 3. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Ejjj... az a farok méret mégis csak számít. Nem elég vastag neki.
2019. szept. 3. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Na, kibukott a szög a zsákból! Méghogy nem számít a méret mi??
2019. szept. 3. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy vele van a gond vagy a köztünk lévő kommunkációval, mert minden nagyon jó vele, és mint írtam, magamnak se tudom már elérni, pedig régen simán ment.
2019. szept. 3. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz lelkiállapotban? Szerelmes vagy?
2019. szept. 3. 19:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok stresszesebb vagy ilyesmi, mint egyébként szoktam. Igen, szerelmes vagyok.
2019. szept. 3. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Számtalan oka lehet, de ez elsősorban fejben dől el. Ne hajtsd görcsösen, engedd el magad és ha egyszer már ment akkor utána jönni fog az magától is.
2019. szept. 3. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
A két kapcsolatod közötti időben (nem tudom, mennyivel volt kevesebb a három évnél) hogy okoztál magadnak orgazmust?
2019. szept. 3. 22:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Csiklón keresztül.
2019. szept. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!