Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, kinek van olyan hogy a pàrjàval egyàltalàn nem tud orgazmusra jutni?
Sokszor szexelunk de alig èrzek valamit, szeretnèk vele is orgazmusra jutni de nem làtom sok esèlyèt.
Ha az ujjàval csinàlja akkor tobbet èrzek. Tippek?
àtlagos pènisze van, se kicsi se nagy.
Ezen kivul minden mukodik. èn nem vagyok szexmàniàs, csak ezèrt nem fogom ott hagyni, de azèrt szeretnèm ha fejlodne a dolog, ha egy kicsit tobbet èreznèk.
Az oràl viszont kifejezetten jo, csak ott se làtok esèlyt orgazmusra.
Aktus közben sose volt orgazmusom
Csak orállal
Még ha magamnak csinálom
Az ujjazást utálom
N
Gumival védekeztek? Amikor nem szedtem tablettát, addig mi gumival védekeztünk, én kb semmit nem éreztem és azt hittem tág vagyok. Viszont a barátom felvilágosított, hogy kifejezetten szűk vagyok és "körül ölelem", neki kifejezetten jó.
Aztán elkezdtem szedni a tabit és teljesen más érzés volt. Mondhatni éreztem :D
Azelőtt se voltam senkivel gumi nélkül.
Bár ha ti nem gumival védekeztek, akkor nem tudom... :/
Imádom a szexet, azt is ha ujjaz, de képtelen vagyok a hüvelyi orgazmusra. Engem előtte / közben orálisan kényeztet a párom a csúcsig.
Eseleg lovagló pózban érhető el orgazmus, ha a csiklód hozzá ér miközben mozogsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!