Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti már gondoltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti már gondoltatok arra h egy régebben szexisnek tartott lány milyen átlagos lett?

Figyelt kérdés
Sajnos most 22 évesen érzem meg annak a súlyát h valamilyért már nem tartanak nőiesnek. 16-17 éves koromban le se tudtam vakarni a kéretlen udvarlókat, de most mikor már készen állnék egy kapcsolatra valahogy észre se vesznek. Nyilván nem azt várnám h minden pasi megnézzen és kijelentse h szexis vagyok vagy 200 lájk legyen minden képeme, de ez valahogy rosszul esik. Egyszerűen annyi változott h nem sminkelem magam kicsit se, mert már nem bírom elviselni az arcomon és kicsi ducibb lettem, de nem túlsúlyos
2019. aug. 23. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
18-20 a legjobb évjárat.Ezek a lányok soha nem öregednek!
2019. aug. 23. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit ducibb?:D

Háát ez azt jelenti,hogy elhíztál.Nem gondolod,hogy kevesebb csokis palacsintát kellene enned?

2019. aug. 23. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Olyan velem egyidős lánnyal még nem találkoztam, aki ha bejött 16-7 évesen akkor most ne jönne be. Attól szerintem nem tart senki kevésbé nőiesnek hogy nem sminkelsz, vagy csak én vagyok elrontva😄

20f

2019. aug. 23. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Igen, szerintem mindenkinek van egy "fénykora". Furcsa de a középiskola szokott ebben a választó lenni: aki ott szép volt annak az idő csak rosszat tesz, aki meg kicsit csúnyácskább az valahogy utána megszépül. Nyilván ez nem igaz mindenkire. Kezdj el újra adni magadra, nem kell agyon sminkelni az arcod de egy szolid réteg mindenkit megszépít kicsit, illetve ha zavar a súlyod akkor tegyél ellene.
2019. aug. 23. 19:27
 5/12 A kérdező kommentje:
A súlyom nem zavar. 7 kg feleslegem van ami nekem teljesen átlagos. :)
2019. aug. 23. 19:29
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Én középiskolában is ronda voltam, azóta még rosszabb a helyzet.
2019. aug. 23. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
22 évesen még bőven a "topon" vagy. Egyáltalán nem biztos, hogy így van, csak így értékeled. A 16-17 éves fiúk még leplezetlenül néznek, a 22 éveseknek sokszor már van állandó kapcsolata és megtanulják kicsit szofisztikáltabban "stírölni a csajokat". Ha a +/- 7 kg zavar, az ellen lehet tenni, bár többet számít az egyéniséged, a kisugárzásod. Legyél vidám, sugározz jókedvet, legyén nőies és ugyanannyian fognak megnézni mint 16-17 évesen.
2019. aug. 23. 19:40
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy nőn azt látom, hogy sokat szedett fel, akkor az jut eszembe, hogy nagyon oda kell figyelnem arra, hogy számára szimpatikusan kommunikáljak vele, mert az ilyen általában elég sértődékenyek. Már az is elég ehhez, ha korábban körülugrálták őket, most meg nem.
2019. aug. 23. 19:41
 9/12 Lazy Lover ***** válasza:
32%
Ezt hívom eligénytelenedèsnek le lehet fogyni meg sminkelni is lehet
2019. aug. 23. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
23%

A korral egyutt egyre tobb a feladat hogy jol nezz ki

42f

2019. aug. 23. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!