Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ti már gondoltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti már gondoltatok arra h egy régebben szexisnek tartott lány milyen átlagos lett?

Figyelt kérdés
Sajnos most 22 évesen érzem meg annak a súlyát h valamilyért már nem tartanak nőiesnek. 16-17 éves koromban le se tudtam vakarni a kéretlen udvarlókat, de most mikor már készen állnék egy kapcsolatra valahogy észre se vesznek. Nyilván nem azt várnám h minden pasi megnézzen és kijelentse h szexis vagyok vagy 200 lájk legyen minden képeme, de ez valahogy rosszul esik. Egyszerűen annyi változott h nem sminkelem magam kicsit se, mert már nem bírom elviselni az arcomon és kicsi ducibb lettem, de nem túlsúlyos
2019. aug. 23. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam ilyenre valakivel kapcsolatban de mint kiderült az illetőnek gyereke született ami megmagyarázott mindent.

Az hogy 17 helyett 22 vagy nem magyarázat. Még ha nem is szültél, 22 évesen még kéne legyen kb. 10-15 éved ha adsz magadra. Általában 30-on túl szoktak a nők azon dilemmázni hogy "hol vannak a férfiak".

Szerintem (javíts ki ha tévedek) más közösségben (iskola stb.) vagy most mint 16 évesen, és most:

1. több a potenciális "vetélytárs", nagyobb a konkurencia az ellenkező nem figyelméért.

2. a fiúknak (ideális esetben) már van valamennyi tapasztalatuk és tudják milyen lányt keresnek és te nem azt a benyomást kelted a mostani külsőddel amit keresnek (pl. lehet hogy "könyvmoly" vagy - úgy is öltözködsz - de körülötted minden fiú bulizni jár, de ez csak egy példa. Körülötted vannak de más közegbe tartoznak mint te).

3. Lehet hogy nincs is körülötted annyi egyedülálló fiú mint annak idején (16 évesen a legtöbb fiú egyedülálló).

2019. aug. 23. 20:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt 28-30 évesen írnád, akkor elképzelhető, de 17 és 22 éves kor között nincs AKKORA különbség. Tehát a probléma nem az, hogy megöregedtél volna és mindenki a tinilányokra bukik, hanem amit te ducikábbnak nevezel, az azt jelenti, hogy elhíztál. 7 kg nem kevés, meg a kiinduló súlyt sem tudjuk. De te ezt persze nem látod, csak hogy ezek a gonosz fiúk “valamiLYért” nem látnak nőiesnek, pedig te csak kicsit hanyagoltad el magad, csak kicsit vagy duci:( Hát itt a hiba, ezen kell változtatni és akkor észrevesznek. A 17 és 22 évesek már majdnem ugyanúgy néznek ki, a többségről nem tudnád megállapítani, hogy melyik az öregebb. Ha annyit változtál, hogy már nem látnak vonzónak pedig korábban igen, akkor egyszerű a képlet, elhanyagoltad magad.
2019. aug. 24. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!