Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt állítja nekem, hogy a pasijának átlagos méretű a pénisze, akkor valójában mire gondol?
Itt ismerkedtem meg egy kedves lánnyal és utána fb-on írtunk egymásnak, ahol írtam neki a súlyos pszichés gondjaimról (ő is írt a problémáiról) és említettem neki a gátlásosságomat/komplexusomat is (ami nagyrészt a méretemből adódik). Aztán kíváncsiságból megkérdeztem, hogy a pasijának mekkora méretű a farka, de természetesen nem írt egzakt számot, csak annyit mondott hogy "átlagos neki".
Lényegében a nők hogyan értelmezik az átlagos méretet? Nem tudom volt-e előtte kapcsolata (a személyiségéből adódóan egyáltalán nem egy pasifaló) és lehet nincs is rálátása más méretére. Egy csaj a 18 cm-t is tarthatja átlagosnak, ha neki élvezetes és kényelmes. De úgy en bloc a normális, átlagos, tanult szolid (és nem a ribis, Balaton Sound-on dorbézoló golddigger) nők általában hogyan vélekednek az átlagos méret tekintetében? Köszi a segítséget és a válaszokat.
Igaz nem nő vagyok, de bizton mondom neked, hogy ez a 'méretből' fakadó komplexus, szinte kivétel nélkül alaptalan.
Az a gond, hogy annyira elhülyítik az embereket már ezzel kapcsolatban, hogy az valami borzasztó.
De hogy a kérdéssel kapcsolatban is válaszoljak, ha az átlag érdekel akkor leírom; egy átlagos merev pénisz hossza 12-16 cm között van, vastagságra 3,5 - 4,5 cm között.
Viszont kedves kérdező, ha a tiéd esetleg nem esne bele ebbe a skálába, akkor sincsen semmi gond, mert ugyan úgy jó lesz mindenre, mint akármelyik másik.
Remélem tudtam segíteni. :)
Hát elég béna csákó vagy ha ilyen dolgokat kérdezel a csajoktól. Miért nem a puncijáról kérdezted?
Jaa, Persze súlyos pszichés gondjaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!