Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat gondolkoztam ezen régebben is, szerintetek szűz volt?
Figyelt kérdés
Volt régebben egy barátnőm, az ágyban nagyon béna volt, nem is mert hozzámérni, mikor odakerültünk. Viszont elhatározta, hogy lovagolni akar, de, csak feküdt mellettem pedig már teljesen meztelen voltunk. Farkamat is csak simogatta, de nagyon esetlenül. Majd miután kinyaltam és megujjaztam, próbáltam rávezetni, hogy kényeztessen ő is, de nem is értette, most miért keljen fel. Majd az ölembe szeretett volna ülni, de nagyon bénán tette és én meg nagyon finom voltam vele és csak óvatosan haladtunk. Elvileg azt mondta szűz, meg szex közben is mondta, hogy huuh hát ez nagyon jó, élvezni fogja. Mikor belecsúszott akkor kicsit fájt neki meg utána mikor már elkezdtem mozogni. Ő viszont annyira nem mozgott, mintha egy fa lett volna, kutyapózban is nagyon nem tudta. Ujjazás közben, mikor megakadt kicsit a kezem, lefele, mintha a körmömbe beleakadt volna ilyen kotonszerű mikor húztam ki az ujjam, de ez nem biztos, de úgy éreztem. Valamint, hiába nem mozgott, azért fájt neki, de a végére azt mondta sokkal jobb volt. De mivel este történt meg be voltunk indulva nem tudom biztosra. Viszont egyáltalán nem láttam vért magamon utána. Se a gumin, se lecsöppenve. Létezhet, hogy annyira kicsit szivárogjon csak a vére, hogy semmit ne vegyünk észre, vagy azt a vért elkenytük volna így lehet a puncija kicsit véres lett volna. Ő azt mondta nem érezte, hogy vérezne. Vagy esetleg létezhet olyan, hogy nem is vérzik? Mert a szűzhártyáját meg mintha 1-szer éreztem volna, meg aki egyszer szeretkezik, szerintem tudja, hogy neki is kellene mozogni, meg nem fájt volna neki úgy, meg azt se mondta volna, hogy ez tetszeni fog neki. Viszont kicsit furcsa.. hogy semmi vérzés nem volt. Többször is voltam vele utána is, de akkor sem volt semmi, gondoltuk, hogy nem szakadt át mégsem, de sztem már elsőnél átszakadt.2019. máj. 12. 10:16
1/6 anonim válasza:
Túl hosszú és összeszedetlen a kérdés.
Nem mozgott szex közben a csaj. - tapasztalatlan, hiszen szűz
Nem vérzet. - előfordul
2/6 anonim válasza:
Tényleg nagyon be lehettetek indulva,ha ő csak feküdt azután is,hogy jól felizuglt,meg szar is volt az ágyban szerinted.Ez valami kitalâlt történet,csak mem voltál elég átgondolt,aztán ez lett belőle?
3/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell véreznie, sem átszakadnia elsőre. Az egy nagyon nyúlós anyag.
4/6 anonim válasza:
Szerintem az volt, legalábbis a leírtak alapján, az igazat nyilván csak ő mondhatná meg. Az egyik barátnőm is azt mesélte, hogy nem vérzett egyáltalán.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem kitalált.. akart nagyon, de mindent mondani kellett magától nem ment. Azt se tudta mikor mit kéne. Hozzámérni se igen, én fogtam meg a kezét, hogy vmi legyen. Akkor sem verte, hanem gyengéden simogatta csak. Nem tudott szinte semmit sem
2019. máj. 12. 11:37
6/6 Yskirde válasza:
Még jó, hogy megismered a párod és a testét szex előtt nem? Alapból semmit se tudtok róla akkor minek is csináljátok. Nyilván szűz volt, akkor fájhatott annyira neki, hogy mozogni se tudott, ha te mozogsz úgy nem fáj annyira. Vérezni meg sokan nem véreznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!