Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélye egy 29-30 éves srácnak egy tinit felszedni?
Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 08:47
11/18 anonim válasza:
én 25-30 éves korom között sokkal több tinivel voltam mint tizenévesen :)
12/18 anonim válasza:
10-es semmi köze ahhoz, csak egy 30 as nö nem versenyezhet testben egy tini lánnyal... Nekem a szépség az elsö
13/18 anonim válasza:
Látom rohadtul nem érted miről magyarázok, de ennek a megértéséhez némi kulturàltság szükséges.
14/18 anonim válasza:
Aha ilyen alapon a nök fele tiltolistan lenne hogy agyilag nem elég érett...
15/18 anonim válasza:
Azon! A 10-en 20on éves korosztály tényleg tiltólistán, jól mondod.
Ezek a mai generációk, igen!
16/18 anonim válasza:
Agyi érettségre sajnos nekem nem áll fel már bocs. Annál inkább a feszes börre meg fiatal arcra STB. Szóval kinek mi
17/18 anonim válasza:
Vannak olyan fiatal lányok akiket az idősebb korosztály vonz, azaz ergo van rá esély. Viszont leginkább akkor fog menni, ha már van tapasztalatod a nők terén és a saját korosztályod is "fel tudnád szedni". Azért a 25-35 éves korosztály sem rossz, sőt!
18/18 anonim válasza:
Én is tini vagyok és egy 30-as pasi tetszik 🙈
Szóval igen, van esély.
Bár 29-30 évesen már nem srácnak kéne lenni hanem férfinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!