Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy elkaptam valami fertőzést, hogy mondjam meg a
srácnak, akivel csak most ismerkedem és kilátásba volt
helyezve a szex?
Mondd hogy menstrulasz, az eltarthat akár egy hétig is
2019. aug. 21. 20:50
Vagy hogy beteg lettél úgy, hogy találkozni se akarsz vele pl nehogy elkapja vagy most betegen nagyon rosszul nézel ki, es nem akarod hogy így meglasson (elso válaszoló vagyok)
2019. aug. 21. 20:52
Soha nem ulunk ra nyilvános wc-re!!!
Addig semmiképp ne feküdj le vele amig nem vagy kikezelve mert csak rosszabb lesz. Inkabb mondd el neki minthogy hazudj.
2019. aug. 21. 20:53
Ha eddig még csak 3X találkoztok nem kell magyarázkodnod.
De alapjáraton nem értem..Te sürgeted a szexet, akkor miért is kellene bármit magyarázkodnod?Ne sürgesd.
Várd meg az eredményt és annak függvényében döntsd el,hogy beszélsz-e Neki róla. Én nem tenném.
2019. aug. 21. 20:55
5/11 A kérdező kommentje:
Na, úgy látom mindenki mást tanácsol.
Annak idején mi is csak pár hete voltunk együtt, távkapcsolatban, vagyis csak párszor találkoztunk, mikor gombám lett. Így, ahogy volt, elmondtam neki, jobbnak láttam, mint kamuzni. Megértette, bár kicsit aggódva kérdezte, hogy milyen gyakran szokott ez előfordulni. Ha nem akarod, hogy bizalmatlan legyen, tedd rögtön hozzá, hogy valszeg a nyilvános wc volt, nem fog elkezdeni kombinálni, hogy vajon tényleg-e.
2019. aug. 21. 21:07
Nagyjából mindenki ugyanazt tanácsolja: fogd rá valamire (elég ha annyit mondasz nőgyógyászati probléma és kész - úriember nem vizslatja a részleteit) legyen egy kicsit türelmes. Várd meg a tenyésztés végeredményét, mert ha fertőző (bár ha nem nemi úton kaptad el, akkor valószínűleg nem az, csak egy sima csúnyább gombás fertőzés) akkor visszakaphatod tőle, de ilyenkor egyébként is ellenjavallt az aktus (még óvszerrel is).
2019. aug. 21. 21:20
😀😀😀😀 szoros nadrág meg nyilvános WC-s 😂😂😂😂😂 hagyjuk már az esti mesét
2019. aug. 21. 21:24
Ha csak most talalkoztatok akkor en nem mondanam neki reszletesen hanem keresnek kifogast miert nem talizunk vagy miert nem akarok szexelni (1., 2. valaszolo opcioit valasztanam en is)
Ha kiderulne hogy valami komolyabb (bar ketlem mert nem nemi uton kaptad el) akkor viszont erdemes lenne elmondani a sracnak. Ha csak gomba akkor kezeltesd ki es addig ne szexelj semmikepp.
Ja es nyilvanos wc re SOHA ne ulj ra. Barmi jobb annal szo szerint. Meg a bokorba is elobb csinalnam minthogy rauljek xd guggolj tamaszkodj oldalt hatul akarhogy de ne erj hozza rengeteg baci van az ilyen wc kben!
2019. aug. 21. 21:25
Legyél vele őszinte. Simán megmondod neki, hogy van egy kis nőgyógyászati problémád, amíg nem jön rendbe addig késik a dolog. Ezzel jól tesztelheted a srácot, mert vagy normálisan elfogadja vagy ha kőbunkó akkor pedig tapló módra lelép. A te lelkiismereted pedig nyugodt, mert nem hazudtál neki.
2019. aug. 21. 21:44
Kapcsolódó kérdések: