Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy elkaptam valami fertőzést, hogy mondjam meg a srácnak, akivel csak most ismerkedem és kilátásba volt helyezve a szex?
Figyelt kérdés
Szerintem nem fertőzés, de levettek vért és tenyésztés is lesz. 3 éve nem voltam senkivel. Mondjuk egy hete ráültem egy nyilvános WC-re, de az is lehet, hogy túl szoros volt a nadrág rajtam és azért lett a seb. Szóval nem tudom, de most tanácstalan vagyok, hogy húzzam még az időt mert egyébként én sürgettem a testi kapcsolatot a sráccal. Azt se tudom elmondhatom-e neki, nem lesz-e bizalmatlan, hisz csak 3-szor találkoztunk személyesen. Mi a véleményetek?2019. aug. 21. 20:49
11/11 anonim válasza:
Mostbez komoly?
ki ül rá egy nyilvános wc-re?
H ha szeretnél még a pasival valaha szexelni, akk ne mondd el neki. Én nem mondanám el a helyedben.
Sztem sem kell még magyarázkodnod neki, de ha úgy érzed h kell akk találj ki vmit.
H beteg lettél, nem jó a közérzeted, esetleg mensizel stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!