Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondhatom annak a csajnak...

Elmondhatom annak a csajnak akivel ismerkedem, hogy a kepeire teljesen meg kemény lesz a hímvesszőm?

Figyelt kérdés
csak neten ismerkedünk eddig,és messze lakik.Szexről is szoktunk beszélgetni.Örülne neki vagy megutálna ha elmondanám,hogy 3 másodperc alatt feláll a kepeire ha meglátom őket ?

2014. febr. 26. 05:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
-meg
2014. febr. 26. 05:34
 2/14 anonim válasza:
Sztem elmondhatod neki , ez csak bók,csak finoman fogalmazd meg nehogy azz gondolja ,hogy nagy perverz vagy , am meg gondolom te is örülnél ha azt mondaná hogy , 2 perc és teljesen nedves , szval erted
2014. febr. 26. 05:43
 3/14 A kérdező kommentje:
igen értem :) persze,hogy örülnék :)))) koszi a választ,elmondom neki.
2014. febr. 26. 05:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Jobb lenne, ha nem csak beszelnel rola es nem kepekre gerjednel ... hova tart a Vilag?

Elarulok egy titkot. Ketfajta ember letezik:

- egyik fajta szexel es jol erzi magat

- masik fajta otthon fantazial es csak beszel a szexrol

Neked kell eldontened, hogy melyik csoporthoz kivansz tartozni. Amugy is: amelyik kutya ugat, az nem harap. Ne szajhos legyel, hanem tedd oda magad.

2014. febr. 26. 07:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Azon mit nem lehet érteni,hogy nagyon messzire van?
2014. febr. 26. 09:50
 6/14 anonim ***** válasza:

en csaj vagyok, szerintem ilyeneket ne mondj, hacsak nem egy kis ribirol van szo.

ha komolyabb a lany, akkor ki fog akadni.

Ha ribi, akkor orulni fog.

2014. febr. 26. 10:07
 7/14 anonim ***** válasza:

#6-ossal értek egyet

19L

2014. febr. 26. 10:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Aki ezen kiakad az buta.

Mondd neki nyugodtan.

2014. febr. 26. 11:10
 9/14 A kérdező kommentje:
ma 11:10-nek van igaza szerintem lányok :) El mondom neki...Ezen nem akadhat ki.
2014. febr. 26. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:

A kiakadast ugy ertettem, hogy egy komolyabb lany, meg ha boknak is veszi, teged nem fog komolyan venni, mert ha tetszik, ha nem egy komolyabb lany annak orul, ha iranta erdeklodsz es nem a teste irant, hogy mennyire kemeny leszel tole. Foleg neten!

Csajtol fugg a dolog, mint mondtam.

De sok szerencset!

2014. febr. 26. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!