Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mennyire számít, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire számít, hogy egy srácnak legyen sok pénze?

Figyelt kérdés
Pénz vagy szerelem? Akkor is szerelmesek lennétek a fiuba ha kiderülne, hogy nagyon rossz az anyagi helyzete

2019. aug. 11. 15:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha belezúgok, akkor mit érdekel. Az anyagi helyzet meg amúgy is változhat.
2019. aug. 11. 15:34
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Tudja eltartani magát tisztességesen.
2019. aug. 11. 15:38
 3/21 anonim ***** válasza:
40%
Nekem személy szerint sokat számít, ha egy fiúnak van pénze. Én már abban a korban vagyok, hogy nem elég csak a szerelem, kell pénz is.
2019. aug. 11. 15:39
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Mi ez a sok pénzes kérdés? Komolyan, az összes férfi felé támasztott elvárt dolog közül pénzt szerezni messze a legkönnyebb.
2019. aug. 11. 15:45
 5/21 anonim ***** válasza:
65%

Én fiatal vagyok, pénzem is van...igaz én úgy alakítottam az életem, hogy ne látszon a pénz mennyisége. Egyszer majd lesz egy lány/nő/hölgy akinek úgyis kellek. Nem erőltetem a dolgot. De a pénz csak egy eszköz, nem az élet.

21F

2019. aug. 11. 15:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyira, hogy ne nekem kelljen eltartani. A továbbiakban nem érdekel.
2019. aug. 11. 15:50
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Sok nem kell

De azért magát tudja eltartani és ne a szülei pénzével villogjon.

Persze az anyagi biztonság kell és fontos ....

De nem kell a luxus.

A luxus élet túl könnyű nincs miért küzdeni

Unalmas

26N

2019. aug. 11. 15:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
4-eske,tekintve, hogy az emberek viszonylag kis hányada gazdag és tehetős, elmondható, hogy az állításod alaptalan. Persze dolgozni bárki elmehet. De pénzt "szerezni" már más tészta.
2019. aug. 11. 15:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ha Swifttel (régi) mentem suliba és kérdeztem a csajokat, hogy hazavigyelek? Nem volt a válasz, ha a Seat Alhambrával mentem magától vetődött fel a kérdés, "hazavinnél?" ilyenkor nekem volt nem a válasz. Aki nem szeretne az én kis kedvencembe ülni az bászádjon meg. :) azt hitték valami falusi csóró vagyok akinek még simogatós telóra sem tellik, meg gyári Swifftel jár akkor az egy szegény gyerek.. amikor városba láttak kijönni a másik házunkból, kérdezte a csaj suliba "te ott éaksz" mondom nem, az csak az egyik házunk. Soha nem voltam büszke magamra, mert a ide születtem, viszont ezt soha nem használtam ki, ezért vagyok még szűz meg ezért nincsenek (érdek)barátaim. Tehetném vetethetnék magamnak másik, menőbb autót, de az nem én lennék, a 20 éves osztálytalira terveim szerint a Swifftel megyek. :)

Azokat a lányokat meg nem ítélem el akik a pénzre buknak, vad-kapitalista csajok, van ez így.

2019. aug. 11. 15:52
 10/21 anonim ***** válasza:
21%

Alap a pénz. Mindenkinek az számít. Aki mást mond az kamu!!!

Nem százmilliókra gondolok hanem az “ alap”: lakás autó és havi min 300+ ezeres fizu....

2019. aug. 11. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!