Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít, hogy egy srácnak legyen sok pénze?
Én fiatal vagyok, pénzem is van...igaz én úgy alakítottam az életem, hogy ne látszon a pénz mennyisége. Egyszer majd lesz egy lány/nő/hölgy akinek úgyis kellek. Nem erőltetem a dolgot. De a pénz csak egy eszköz, nem az élet.
21F
Sok nem kell
De azért magát tudja eltartani és ne a szülei pénzével villogjon.
Persze az anyagi biztonság kell és fontos ....
De nem kell a luxus.
A luxus élet túl könnyű nincs miért küzdeni
Unalmas
26N
Pontosan, ha Swifttel (régi) mentem suliba és kérdeztem a csajokat, hogy hazavigyelek? Nem volt a válasz, ha a Seat Alhambrával mentem magától vetődött fel a kérdés, "hazavinnél?" ilyenkor nekem volt nem a válasz. Aki nem szeretne az én kis kedvencembe ülni az bászádjon meg. :) azt hitték valami falusi csóró vagyok akinek még simogatós telóra sem tellik, meg gyári Swifftel jár akkor az egy szegény gyerek.. amikor városba láttak kijönni a másik házunkból, kérdezte a csaj suliba "te ott éaksz" mondom nem, az csak az egyik házunk. Soha nem voltam büszke magamra, mert a ide születtem, viszont ezt soha nem használtam ki, ezért vagyok még szűz meg ezért nincsenek (érdek)barátaim. Tehetném vetethetnék magamnak másik, menőbb autót, de az nem én lennék, a 20 éves osztálytalira terveim szerint a Swifftel megyek. :)
Azokat a lányokat meg nem ítélem el akik a pénzre buknak, vad-kapitalista csajok, van ez így.
Alap a pénz. Mindenkinek az számít. Aki mást mond az kamu!!!
Nem százmilliókra gondolok hanem az “ alap”: lakás autó és havi min 300+ ezeres fizu....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!