Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is vágyik néha arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is vágyik néha arra, hogy egy másik srácnak legyen kiszolgáltatva?

Figyelt kérdés
Nem tudom hova tenni magamban ezt az érzést. Hetero vagyok, mármint mindig a lányok vonzottak, sosem néztem meg srácot pl. az utcán. De valamiért már tizenéves korom óta izgat a gondolat, hogy milyen lenne, ha kiszolgáltatott helyzetbe kerülnék egy másik srácnak, aki kihasználná a helyzetet... Ti hogy kezeltétek magatokban az átlagtól eltérő, szokatlan vágyakat? Elnyomtátok, vagy kipróbáltátok és jobb lett? Rájöttetek, hogy nem is annyira érdekes?

2013. nov. 10. 13:21
 1/4 BlackSword ***** válasza:
67%
francokat vagy Te hetero... kis ratyi vagy...
2013. nov. 10. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hetero mi? Az orális szex meg nem megcsalás!
2013. nov. 10. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
14%
Mindenre vágyok, csak pont erre nem.
2013. nov. 10. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amedig nem csillapitod ezt az érzést úgysem fog elmúlni énis így voltam és nem bántam meg iszonyatosan jó volt
2014. febr. 18. 15:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!