Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy mielött orgazmusom lenne, néha "mindjárt bepipilek" érzésemvan,? És igy nem igazàn tudom folytatni a dolgot. Bocs, nemtudtam máshogy megfogalmazni. Nagyon gàz?
Kérdezőnek : A G-pontos orgazmus közeledtét jelzi a pisis inger. Örülj neki, kevés nőnek van ebben része. Egyáltalán nem biztos, hogy fog kéjnedv ( squirt ) távozni.
11-es válaszolónak : Attól, hogy a squirt a húgycsövön át távozik, még nem pisi! Ezzel a logikával akkor az ondó is pisi?
A tudósok kielemezték az összetevőket, és az kizárólag húgy!
Ilyen érzésem nekem is szokott lenni eleinte závárt,frusztrált nehezen mentem el.
De mikor ez az érzés van akkor élvezek a legnagyobbat de félelmem ellenére egyszer sem pisiltem be tőle ,sőt miután még volt az orgazmus ez a "mindjárt bepisilek " érzés el is múlt
26N
Az anyagot a húgycső jobb és bal oldalán található Skene mirigyek termelik, működésük a G-pont stimulálására következik be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmuskor a húgycsövön keresztül kicsapódik. A váladék minősége, állaga szintén egyéntől függ: lehet tejszerű vagy világossárga, és az illata is mindig más és más.
Ejakuláció előtt vizelési kényszer érezhető, ugyanis a G-pont közvetlenül a húgycső mellett helyezkedik el, és az ejakulátum a húgycsövön keresztül távozik. Éppen ezért a kicsapódó váladékról sokan azt feltételezik, hogy az vizelet, ez indokolatlan szégyenérzetet eredményezhet. A valóságban azonban az ejakuláció során lehetetlen vizeletet üríteni, hiszen az orgazmus hatására az izmok olyan erősen összehúzódnak, hogy teljesen elzárják a húgyhólyagot.[4]
Wikipédia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!