Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy mielött orgazmusom lenne, néha "mindjárt bepipilek" érzésemvan,? És igy nem igazàn tudom folytatni a dolgot. Bocs, nemtudtam máshogy megfogalmazni. Nagyon gàz?
Ez lehet hogy spriccelés;)
Ha az nem is jön össze, a hüvelyi orgazmus szinte biztosan, ne hagyd abba.
Ha véletlen pisilnél mi van? Lehez hogy pont ez a pàrod fétise.
Igyáál akkóóór!! Most vagy 80 alatt, nem később. Az exem rendkívül jól vokalizált. Időnként annyira jól mentva szex, hogy nagyon hangosan sikított vagy hörgött, ami piszkosul tetszett/tetszene, még ha csak a fele volt is nem megjátszás. Az, hogy állítása szerint erre sokszor nem emlékszik, szégyelli, még aranyosabbá tette (jajj, most is feláll erre a gondolatra), még inkább endorfinba akartam folytani.
Egyszer szerettem volna nyalás után másképp is megkóstolni. Hanyatt feküdtem, ő az arcomra ült, az édes pelyhes punciját odanyomta, kinyaltam, majd olyan 20 perc alatt el tudta magát engedni annyira, hogy a számba tudjon pisilni. Neken nagyon tetszett, iszonyat szép volt alulról az öle. Elmondása szerint a végére neki is megtetszett. Kicsit olyan volt/az lehet ilyen, mintha elvettem volna a szüzességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!