Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még orgazmusom?
Mi az hogy milyen technikával. Ha nem megy szex közben, akkor szájjal
De jó esetben már szex előtt előjáték alatt elmegy a lány
ujjazással, nyalással, aktussal, stb. addig, amíg nem találom meg a módját, hogy elévezzen, mert a legnagyobb gyönyört jelenti.
42/F
Előfordulhat, hogy véletlen összefutsz egy olyan csávóval, aki kicsit jobban odafigyel rád, de szerintem jobb, ha proaktívan idomítani kezded és megmutatod neki, mi az a póz, mélység, szög, sebesség, ami kellemesebb számodra. Ha nem ezek szerint jár el, akkor leugrasz róla, vagy lelököd magadról.
Nem hiányzik valami érzelmi, vagy hangulati komponens amúgy, ami nem csak a szexre terjed ki? Ezt csak te tudhatod.
Amúgy a szex közbeni simi/önsimi működhet még.
Szerintem a nyalás alacsonyabb szint, de sok nő arra esküszik itt, mint megváltásra, esetleg egy próbát megérhet.
Sajnos a lányok egy része sose jut el a csúcsra, vagy csak idősebb korban.
A fiúk a korai magömléssel küzdenek, a lányok meg az orgazmus elérésével :)
Érdemes lenne magadnak elkezdened stressz nélkül, időt hagyva gyakorolni minél többször. A legjobb, ha egyedül vagy otthon, vagy este lefekvés után, hogy senki ne zavarjon meg. Az agyat meg kell tanítanod, hogy minél hamarabb felismerje azt az izgalmi állapotot, amit utána meg is kellene tanulni irányítani.
Ha társas együttlét a kérdés, ez esetben, nagyon hosszú egész testes cirógatást csókolgatást javasolnék a párodnak, semmi behatolás. Szerintem a ráhangolódásnál az sem baj, ha viszonzás nélkül csak befogadó szerepet töltesz be, ameddig nem éred el a felfokozott izgalmi állapotot... Itt már jöhet az ujjakkal való előkészítés és a száj használata. Itt kivárnál, hogy már őrjítően akarod, hogy most már végre legyen valami.
Az sem utolsó, ha a partnereddel intim a viszonyod, és mindenről lazán tudtok beszélni!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!