Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen válogatósak? Csak a külső számít nekik
Nem minden lány/nő válogatós, ne általánosíts. Legalábbis a normális, nem felszínes, nem kényes lányok/nők, akik tisztában vannak jobban az emberi belsővel, ők nem válogatnak annyira. Én is ilyen nő vagyok, akinek inkább számít a belső és a kisugárzás. Egy nem szép, átlag alatti, vagy átlagos is lehet rendes, jólelkű, még egy duci, kövér is, míg egy szép, vagy plázacica is lehet bunkó, buta, beképzelt ember. Na meg ez, hogy le csúnya kövér disznózod a duci, kövér lányokat/nőket,... Ez főleg akkor fura, felszínes dolog tőled, ha átlag alatti és esetleg te is duci, vagy kövér vagy, de amúgy is rossz dolog. És jobb, ha vigyázol ezzel, hogy csak a külső számít nekünk, mert nagyon sok példa van erre fiúkban/férfiakban is, hogy nekik is csak, vagy főleg a külső számít! Persze szerencsére nem mindenki ilyen, ahogy a nőknél is így van. Na meg a leírásodból neked is inkább a külső számít, hisz le csúnyáztál, le kövér disznóztál kövér lányokat/nőket. Így hát pont te ne beszélj a külső alapján törtémő válogatósságról, amikor pont hogy te magad is nagyjából ezt csináltad a leírásodból ítélve elég durván. Még akkor is, ha az egyik válaszodban azt állítottad, hogy lefeküdtél már olyan lányokkal, akik külsőre nem igazán jöttek be neked.
Nem kérek semmilyen privit se!
A válasz egyszerű és nyugodtan tedd a szívesre a kezed: mert mindenkinek a legjobb kell. A nőknek az alfahím, a férfiaknak a playmate.
A gond ott van ha valaki nem ismeri a kereslet-kínálat törvényét túlértékeli saját magát, esélyt sem ad másoknak hogy megismerje.
Kérdező én is tudok kamu könnyeket és valódi sírást csinálni.
Bár mondjuk osztálytársam édesapja temetésen is sírtam közben meg az se tudtam ki volt hogyan nézett ki még is fájdalmat éreztem a mellkasomban. Annyit legetett tudni,hogy pénzelte a sulit rendesen és az egész suli kint volt a temetésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!