Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ilyen válogatósak? Csak a külső
számít nekik
Szabad parterválasztás van, akár tetszik neked, akár nem.
2019. aug. 30. 12:03
Nem csak a külső, a belső is fontos. A pénztárcád belseje 😀
2019. aug. 30. 12:09
Messze nem. En berenem egy NORMALIS nővel is nem kell nekem fullos bőven eleg lenne az is ha mehlepbe neha egy tányér lecsóval vagy mit tudom én..
2019. aug. 30. 12:12
Nyilván olyan ismerkedsz akire azt mondod h külsőre megfogott benne valami.
És igen, a legtöbb mai csajnak az számít mennyire pénzés a pasas, de az ilyeneket úgy kerülöm el, hogy akkor lássam amikor a derekam😃 vagy a hátam alatti részt.
2019. aug. 30. 12:19
15/39 A kérdező kommentje:
Külső megfog belső megtart
Ekkora baromságot hiába szép jó képű sármos fehér bőrű Justin Bieber fiatal vonzó testű valaki ha a személyisége egy bunkó paraszt szex mániás perverz disznó.
Te le feküdnél olyannal aki nem tetszik ?
Illetve az aki esetleg nem jó alkatú vagy csúnya arcú az nem vágyhat jó pasira csak a rondákra ?
Ez kb olyan mint amikor a dagadt kocka gyerek fullos pláza cicát akar döngetni... miért nem a saját igénytelen környezetében keres magának valót ?
Azért mert nem úgy vagyunk programozva ,hogy csak a saját kategóriánkhoz vonzódjunk azért
2019. aug. 30. 12:31
Jusztin biber, olyan mint egy rossz kecseg...
2019. aug. 30. 12:32
Justin Biber rossz példa volt . Hányadék a gyerek
2019. aug. 30. 12:32
19/39 A kérdező kommentje:
Igen lefeküdnék olyannal aki nem tetszik és feküdtem már le kettő nővel is aki nem tetszett nem volt valami szépség királynő mindkettő 30 év feletti volt az egyiknek alig volt foga a másik pedig eléggé kövérke volt de nekem ez nem volt lényeg az volt a lényeg hogy én bejöttem nekik.
Nem csak a külső számít nekik de a személyiséged nem látható egy pillantással. Az hogy vonzódj a párodhoz alap legyen az bármilyen nemű ha már külsőre se találod vonzónak akkor miért akarnád megismerni? Ne élj tévedésben egy átlagos pali jó belsővel simán talál barátnőt ha odateszi magát és keres nem pedig egy szobában elbújva várja a csodát. Attól meg hogy volt egy két rossz tapasztalatod még nem kell általánosítani mert csak te gondolod úgy hogy az a bizonyos szőke herceget senki se utasította még el... Sokszor a sikeresebb emberek nem csináltak mást csak vagy kétszer annyit próbálkoztak mint te és nyílván ha egy pakliból is kétszer annyit húzol akkor több jó lapod lesz a rosszakat meg elkell engedni.
2019. aug. 30. 12:39
Kapcsolódó kérdések: