Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ugyanúgy néznek ki.
Az egyik magabiztos, önbizalommal teli, határozott, "nyitott".
A másik egy félős, visszahúzódó, zárkózott, önbizalomhiányos, kissé elesett.
Én a második típusnak felelek meg, de nagyon érdekelne, hogy a fiúk melyiket preferálják jobban.
Válaszokat előre is köszi:)
2019. aug. 27. 21:04
21/26 anonim válasza:
Elég lett volna az intro-extro is. Egyértelműen az intro, mivel komolyra keresek. Az extro azért van a figyelem középpontjában, mert figyelemre vágyik, abból merít önbizalmat. Miért van jelenleg is önbizalma, mert minimum 3 napja széttoszta valaki. 🙃😏
22/26 anonim válasza:
#18: Idegenek, ismeretlenek részéről is eshetnek jól a vigasztaló szavak. Ezzel nincs is semmi probléma. Csak a kérdésfeltevésednek így nincs igazán értelme. Mert valljuk be, egy jó érzésű férfi nem szeret belerúgni egy nőbe, aki láthatóan épp buksisimit vár. Olyan ez kb, mintha "ugye" szócskát építenél egy igennel vagy nemmel megválaszolandó kérdésbe.
23/26 anonim válasza:
Számit a személyisége is. Én bármelyiket eldogadnám, voltam már mindkét típussal. Csak add az illető tudtára, hogy szeretnél valamit. F
24/26 anonim válasza:
Valójában egyiket sem választanám mert pont ez a két tényező ami taszít egy nőben.
Így inkább tovább lépnék.
F
25/26 anonim válasza:
Itt most komolyan szinte minden pasi fel a hatarozott egeszseges enkeppel rendelkezo noktol?:D ez valami vicc? Egy visszahuzodo onbizalomhianyos nonek allandoan bizonygatni kell hogy de igenis szep vagy, igenis te kellessz nem a szomszed csaj akinek fullos teste van mert teged szeretlek etc es meg lehet igy is szegyenlos lesz az agyban es nem tudja elengedni magat mert nem tetszik neki a teste, nem tudod a haverjaiddal elvinni szorakozni mert a nyakadon fogg csungeni minden tarsasagi esemenyen mert nemeleg onallo es bator hogy elszakadjon toled es ismerkedjen beszelgessen.. es meg folytathatnam. Kedves kerdezo ez nem ellened szol! Egy ilyenlany is lehet aranyos cuki kedves es szuper baratno. A megfelelo pasinak. Sok pasi szinten onbizalom problemakkal kuzd, nem mer egy hatarozott novel ismerkedni mert egyszeruen ijeszto ha egy no ‘erosebb’ karakter mint ok maguk. Egy onbizalomhianyos no raadasul kevesebb esellyel lep ki a kapcsolatbol is, legyen szo egy megromlott kapcsolatrol (mivel nagyon ragaszkodnak mert azt hiszik nehez lenne mast talalniuk), legyen szo megcsalasrol (kevesebb az esely hogy elkalandozna egy ilyen lany). Sokan szeretik ha erzik a non hogy ragaszkodik, fugg a pasitol. Mert egy ilyen nonek ha van parkapcsolata onnan merit valami kis onbizalmat, a parja bokjaibol visszajelzeseibol-emiatt is lehet oket jobban iranyitani befolyasolni erzelmileg zsarolni (ha olyan tipus a pasi)
26/26 anonim válasza:
Nekem amúgy mindegy csak szeressük egymást... a többit lesz*rom.
Engem ilyen részletek már nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!