Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Dögös, eszes vagy kedves lányt választanátok?
Figyelt kérdés
És miért?2017. nov. 16. 15:03
1/25 anonim válasza:
Off...
Én lány vagyok. Illetve már nő.
Az a lényeg, hogy ne törekedj arra, hogy mindhárom legyél.
Ha mindhárom tulajdonságot a magadénak tudod, a férfiak kételkedni kezdenek benned és félnek tőled.
Tapasztalat.
2/25 anonim válasza:
Ez miért ne lehetne meg mind egy noben?
3/25 A kérdező kommentje:
Nem állítottam, hogy nem lehet meg benne.
A kérdés arra fókuszál, hogy kinek melyik tulajdonság jelent a legtöbbet...
2017. nov. 16. 15:09
4/25 anonim válasza:
Dögöset, kivéve ha egy tapló bunkó.
Kedveset, ha kinézetre átlag feletti, vagy ha meg tud fogni nagyon, akkor az átlagos is szóba jöhetne.
Az ész az nagyjából mindegy.
5/25 anonim válasza:
Ha vkiben csak 1 van meg belőle, akkor az nekem kevés.
7/25 anonim válasza:
Én Fullos nőt választanák akiben mind a három dolog megvan.
8/25 anonim válasza:
Ha megvan benned mind a három, akkor meg tartanak tőled, vagy nem bíznak benned sajnos. 😕
9/25 anonim válasza:
Most komolyan....a gyk-s nyomi pasik miért álmodoznak fullos nőről?! :D
10/25 anonim válasza:
kedveset :) Gondolom azért mert nekem is ilyen a természetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!