Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik lányt választanátok?
Tegyük fel, hogy ugyanúgy néznek ki.
Az egyik magabiztos, önbizalommal teli, határozott, "nyitott".
A másik egy félős, visszahúzódó, zárkózott, önbizalomhiányos, kissé elesett.
Én a második típusnak felelek meg, de nagyon érdekelne, hogy a fiúk melyiket preferálják jobban.
Válaszokat előre is köszi:)
2.álomnő!
17/F,introvertált
Dobj egy privit legyszi ha van kedved dumalni.
Az egyiknél csak pozitív tulajdonságokat soroltál fel a másiknál meg negatívokat. Szerinted? Egyértelmű, hogy az elsőt. Aki a másodikat választja a két csaj között az saját magát akarja "büntetni".
Ennek ellenére attól hogy "félős, visszahúzódó, zárkózott, önbizalomhiányos, kissé elesett" vagy még simán lehetsz értékes ember/jó nő.
Szóval introvertált vagy.
Én is egy kicsit. Miután megismerem az embert utána jobban ki tudok nyílni és kedvelem a hozzám hasonlókat.
Én sokkal jobban meg tudok bízni a 2. típusú emberekben.
Én ugyan már jóval a Fiú kor fölött vagyok, de a második nagyon bejönne! Imádnék gondoskodni, terelgetni, építgetni egy ilyen lányt! Kifejezetten egy DDLG kapcsolatba való lenne!
48Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!