Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik lányt választanátok?
Tegyük fel, hogy ugyanúgy néznek ki.
Az egyik magabiztos, önbizalommal teli, határozott, "nyitott".
A másik egy félős, visszahúzódó, zárkózott, önbizalomhiányos, kissé elesett.
Én a második típusnak felelek meg, de nagyon érdekelne, hogy a fiúk melyiket preferálják jobban.
Válaszokat előre is köszi:)
"A másik egy félős, visszahúzódó, zárkózott, önbizalomhiányos, kissé elesett."
Tudom fura, de én ilyen lányra vágyok, ugyan ez vagyok fiuba, aki ilyen talán megértene és elfogadna. Tehát 100%ban a második
18f
Bevallom őszintén, nekem már elegem van a félős, önbizalomhiányos nőkből, akik állandóan kisebbségi komplexusban szenvednek, mindig bizonygatni kell nekik, hogy ők szépek, jók, és az ő vigasztalásukról szól a kapcsolatunk. Sok ilyennel volt dolgom, de egy idő után fárasztó játszmává vált az együttlétünk.
Tetszik, ha egy nő tisztában van az értékeivel, van egy egészséges egója, szeret emberekkel kommunikálni, barátkozni, nyílt és alapvetően élettel teli a természete.
Tudom, ez az irányított kérdésed is arról szól, hogy mindenki téged vigasztaljon, mint amikor a 160 centis férfiak teszik fel Gyakorin újabb és újabb köntösben a kérdést, hogy ugye nekik is van esélyük a 180 centis fitness-királynőknél. Ha őszintén érdekelne, melyik típust szeretik a férfiak, akkor nem említenéd meg zárójelben, te melyik csoportot képviseled.
Utolsó: egyáltalán nem ismer itt senki, tehát nem tud vigasztalni.
Érdemesnek találtam odaírni, ennyi az egész.
Anonim emberek nem tudnak segíteni, sőt, azok sem akik ismernek, köszönöm hogy erre fordítottad az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!