Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek/urak! Életetekben az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek/urak! Életetekben az 1éjszakás kalandoknál amikor valahogy néha megesett, a szexben ugyanúgy megtettetek mindent mint egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Értem itt az orált,

(Fiúknál) nyalást,spermával való kapcsolatot a csajoknál..

De ha nem is kaland.. mondjuk akivel 3 vagy 4 alkalommal együtt vagytok a függetlenségetek alatt,de nem akartok az illetőtől semmi komolyat. Ők is megkapnak minden extrát?

Egyáltalán, a rövidtávú kapcsolatoknál és a kalandnál jar az extra odaadás a szexben?

2019. aug. 26. 22:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ha az exével csinálta a kámaszutra minden pozícióját akivel mondjuk 15 évet élt..az nyílván más tészta. Mert az párkapcsolat volt.És szerintem egyik félnek sem az van a fejében,hogy egszer elválnak és lesz majd egy új.. tehát nem ez zavar,hanem az amikor csak így brahiból a szex kedvéért foltot hagynak magukon és a tisztességükön..mert attol,hogy valaki egyedülálló nem kell havonta más csávót ölelni,csókolni utána meg lepippantani. Léteznek elvek is! Ez igaz a férfiakra is ugyanúgy. Minden amit csinálink nyomot hagy. Nem lehet kitörölni!Stimm?
2019. aug. 27. 00:15
 22/27 A kérdező kommentje:
Ezek csak szavak! Isten bizony kíváncsi lennék rá,hogy ti hölgyek mit szólnátok hozzá ha mondjuk a volt fél száz kalandjaival beszélgetne még mindig a párotok..? Meg milyen érzés azt tudni,hogy az a szerszám előttetek már kb 59 komolytalalan kalandban részt vett?
2019. aug. 27. 00:45
 23/27 A kérdező kommentje:

Aki függetlenként,egyedülállóként "mindegy most minek nevezzük" kalandozik, és impulzust érez,hogy csak szimplán szexeljen rövid ismeretség alatt bárkivel, csupán a szex kedvéért, az vagy soha nem lesz hűséges, vagy pedig direkt azért fogja kezdeményezni a szakítást mert ő megint kalandokat akar keresni és szexelni."Mert neki ez jár alapon"! De ezzel a megoldással megtisztel téged,mert így elmondhatja,hogy nem csalt meg!

Egy értelmes ember, főleg nő egyedülállóként ne a kalandokat keresse, hanem egy normális férfit, kapcsolatot. De előtte azért ismerkedjenek és induljon be a kémia,érzelem.

2019. aug. 27. 01:36
 24/27 anonim ***** válasza:

Partnertol fugg. Volt reszem olyanban, ahol nem volt oral egyikunk reszerol sem, volt ahol masszazs es oral is volt. Szerintem ezt embere valogatja meg az, hogy pontosan mire van igenyetek.

21/L

2019. aug. 27. 04:07
 25/27 anonim ***** válasza:

Hat te nem vagy normalis.

Szerinted mi a francert erdekeljen az h a partnerem hany novel volt elotte?

Nem erdekel.

Plane nem ONS kapcsolatban

Huzzon gumit az alap ...

A tobbi adja magat, majd akkor kiderul h milyen lesz az a szex nem elore elirt forgatokonyvvel keszulnek erre az emberek.

2019. aug. 27. 05:53
 26/27 A kérdező kommentje:

Ha csak a szepartneredről van szó,akkor nyílván a kutyát sem érdekel,hogy hánnyal szexelt előtte. De az a valaki aki azt mondja,hogy nem érdekli a leendő felesége,férje múltja, az HA-ZU-DIK!!!

Érdekeljen már mindenkit!!! Kötelező! Mert nekem például soha nem voltak széthasznált barátnőim és élettársaim.. azoknak a csajoknak előttem csak 1 férfi volt az életükben,és büszke is voltam azokra a hölgyekre.. főleg azért is mert velem sokkal de sokkal több mindent megtettek intimitás téren is! Jó/jobb érzés volt tudni,hogy mások nem érezték bizonyos módon őket.Nekem nem kéne olyan nő akit szinte mindenhol, a boltostól elkezdve

a városi buszsofőrig ismer valaki még ha csak 1 futó kalandrol is volt szó.Rám ne nevessen senki,hogy megdugtam a barátnődet 2 éve XY szállodában.

De persze ők is büszkék lehettek rám,mert nem egy nőcsábász léhűtővel éltek együtt!

2019. aug. 27. 08:09
 27/27 anonim ***** válasza:
Én megtettem, bár olyat nem, amit komoly kapcsolatban nem vállalnék be, de azon kívül igen, mindent. Kedveltem az illetőt, vonzó volt.
2019. aug. 27. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!