Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/urak! Életetekben az 1éjszakás kalandoknál amikor valahogy néha megesett, a szexben ugyanúgy megtettetek mindent mint egy kapcsolatban?
Értem itt az orált,
(Fiúknál) nyalást,spermával való kapcsolatot a csajoknál..
De ha nem is kaland.. mondjuk akivel 3 vagy 4 alkalommal együtt vagytok a függetlenségetek alatt,de nem akartok az illetőtől semmi komolyat. Ők is megkapnak minden extrát?
Egyáltalán, a rövidtávú kapcsolatoknál és a kalandnál jar az extra odaadás a szexben?
És ha a jelenlegi párod, vagy majd ha lesz, egyszer megkérdezné,hogy mivel adsz neki többet szexben a korábbi csajaiddal ellentétben,mit válaszolsz?
Azt,hogy semmit.. velük is ugyanazt és ugyanúgy csináltam mint veled?
Érett személyiségek ilyen kérdéseket nem tesznek fel egymásnak, főleg ha szeretik egymást. Sose kérdeztem egy lányt sem, mivel nyújtott számára többet a volt párja, mert nem érdekel. Most velem van és azért van velem mert mellettem boldog.
Egyébként igen, vagyok olyan elítélendő gonosz alak, hogy ugyanazt nyújtom neki is, mint másnak.
Mondjuk nekem nincs is olyan egykori barátnőm, szexpartnerem, akivel rosszban lennék. Mindannyian kedvelnek a mai napig és én is őket, még ha anno valamiért félre is siklott a kapcsolatunk.
13-as!
De! A múlt az nem múlik el..! Azt hiszed kilehet törölni? A boldogság,kémiai része engem nem érdekel.Sokszor múlt már el a szerelem a hosszútávú kapcsolataimban is. De lényegében ez általában így van. És nem hiszem el,hogy ha a haverod haverjának a haverja elmondaná neked,hogy a csajod Gipsz Jakabbal mindent megcsinált pár nap alatt.. (sőt talán még többet is amit addig veled),hogy az nem keltene hullámokat a lelkivilágodban. Egy tök idegent is ugyanúgy érzékien elégített ki mint akivel boldog. Akkor hol van itt az extra? Ez itt a lényeg. Egy párkapcsolatban én elvárom,hogy más legyek minden téren.. de főleg az intimitás terén.És főleg,hogy titkolja az exeit! Mert ha valaki félti,titkolja az exeit,nem beszél róluk legalább egyszer, az nem jó jel.
16-os!
Szerintem te nem értettél valamit.
Azt írtam,ha tv-t nézek és szerepel a filmben vagy egy videoklipben egy csinos nő, az aktuális kapcsolatomban lévő párom önző módjára elkezd mindent mondani nekem...holott csak egy idióts filmet nézek. Életemben nem fogok Penelopé Cruzzal találkozni szerintem.
Tehát én azt akarom vázolni,hogy a nők ilyen téren önzők. Te rá sem nézhetsz,és a tv-ben sem nézhetsz véletlenül sem nőt, de ők amikor függetlenek,akkor szinte egy tök idegennel is vállalnak mindent..olyan dolgokat is amit egy párkapcsolatban kéne... Jaa.. és ha netán megtudják,hogy 1000 éve volt egy kalandod egy illető csajjal, te vagy az undorító kiábrándító féreg,mert egy olyannal,hogy tudtál szóba állni kérdés egyből előjön.
A kedves kérdező kezdi félre vinni a kérdést. 🙄
Gondolkodj már, itt magyarázol össze vissza hogy jaj a nők csak úgy odaadják magukat másnak, ráadásul extrákkal, azokat szidod, akik kapcsolaton kívül veled óhajtottak lefeküdni(ha volt persze ilyen) és örömet okoztak neked az odaadásukkal. Csak szerintem van benne némi paradox jelleg?
Másrészt, arra hogy ki mit ad a másiknak szexkapcsolatban, vagy egy éjszakásban.
Emberek vagyunk, nem állatok. Ha valakivel lefekszünk, azt szeretnénk élvezni, a női és a férfi oldalról is. Lehetőleg minnél jobban, minnél intenzívebben. Ebből következik hogy mindkét félnek van igénye az általad extrának hívott dolgokra. Adunk, hogy kapjunk, nem mellesleg tanulunk közben, és persze magát az odaadás részét is élvezzük szexulális értelemben. Én igen is megsértődnék ha valakit nézek annyiba hogy odaadom neki a testem bizalommal, mellé elvárja hogy mindent megtegyek azért hogy ő minnél jobban élvezze, és cserébe nem kapok semmit, kb még emberibaráti szeretetből se. Itt jegyezném meg, hogy nem is történt még ilyen velem, szexualitás terén mindegyik férfi akivel lefeküdtem, pontosan olyan odaadó volt mint egy kapcsolatban. Ezzel mi a probléma? Mi másért menne bele ilyenbe az ember ha nem a maximális élvezetért? Mert ha nem azért, akkor mindenki masztizhatna otthon oszt csá. Az pedig hogy kapcsolatban is ugyan ezeket nyújtjuk inkább érdemnek fognám fel pl a párom részéről. Hogy miért? Mert van annyi odaadás, és tisztesség benne hogy lazább keretek közt is nőként, emberként viselkedik azzal a nővel aki szintén rábízta a testét, testi épségét, nőiességét, szexualitását, és megbízott benne. Nekem ugyan nem kéne kapcsolatra olyan férfi aki tárgyként, egyszerhasználatos szemétként viselkedik alkalmi, vagy szex kapcsolatban egy nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!