Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben nem merem magam izgatni?
Általában de nem mindig.
Én már nem tudok kiigazodni a férfiakon.
Ja nyugodtan izgasd magad, fontos hogy neked is jo legyen a szex, tartsd ezt szem előtt.
A szexpont arrol szol hogy erezd jol magad es ne szegyenloskodj ha mar a farka a szadba is jar, akkor mitol felsz?
Kerd meg ot hogy tegye mar ra csiklodra a kezet es izgasson kozben ha mar kefelni tud, orgazmusod is legyen!
42f
Én férfi vagyok és nálunk is ez volt a dilemmája a barátnőmnek sokáig mígnem egyszer csak elkezdte izgatni magát én kb 1 percet bírtam még és olyat élveztem a látvány tól és attól hogy ő is mennyire élvezte hogy addig sosem volt olyan jó
Azóta sokszor csinálja és van amikor fogja a kezemet és ketten izgatjuk a punciját
Ha ezt úgy veszi hogy nem tud ki elégíteni akkor magyarázd el neki hogy így sokkal jobb vagy masztizz előtte és fogd meg a kezét és ketten csináljátok király érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!