Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha egy fiatalabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy fiatalabb lány (20-25 éves) aki szexkapcsolatban lenne veletek, megkérne hogy ejtsétek teherbe, mert szeretne babát akkor mi lenne a válaszotok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy a csaj normális, és ha nem akarjátok akkor nem kell ismernetek a gyereket, sem anyagilag támogatni persze.
2019. aug. 24. 16:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%

#9:

..., hogy egy család legyünk.

2019. aug. 24. 16:46
 12/27 anonim ***** válasza:
25%
hát engem speciel nem zavarna ha nem látom, de az se ha látnám:D Tudnék semlegesen állni a dologhoz...
2019. aug. 24. 16:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes férfi ebbe nem megy bele. Még ha a csaj azt is mondja, hogy nem kér semmit, utáni ki tudja hogyan gondolja meg magát
2019. aug. 24. 17:15
 14/27 anonim ***** válasza:
17%
Cska akkor mennék bele ilyesmiben, ha en5is így gondolnám és előtte hozzám jönne feleségül.
2019. aug. 24. 17:31
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem mennék bele ilyen kérésbe. Könyörgöm egy emberi életről beszélünk. Azt gondolom, hogy az a nő aki annyira önző, hogy saját önös érdeke miatt csináltat magának egy gyereket (persze azért hogy legyen neki valaki a világon aki szereti és ő is viszont tudja szereti) az nem való anyának. Vegyen inkább egy kutyát és babusgassa azt. Nem tudnék tükörbe nézni, ha tudnám hogy van a világon egy kisember, akit én (is) teremtettem majd otthagytam, mert ő nekem ennyi volt: egy jó d*gás.
2019. aug. 24. 17:58
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
Dobnám azonnal.
2019. aug. 24. 18:23
 17/27 anonim ***** válasza:
87%
15. Vègre egy èrtelmes gondolkozású ember
2019. aug. 24. 18:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha van eszed lelepsz azonnal. Ebbol gyerektartas lesz ha tetszik, ha nem :D
2019. aug. 24. 18:45
 19/27 anonim ***** válasza:
30%
Vicces hogy leponzozzak az embert ha leirja a véleményét :)
2019. aug. 24. 19:36
 20/27 anonim ***** válasza:
95%

Nem javaslom hogy barki belemenjen ilyenbe. Ha te leszel az apa akkor azon nem tudsz valtoztatni akarmi is tortenjek. Olyan papir vagy szerzodes nem letezik hogy ‘lemondassz az apasagrol’ vagy hasonlok. Max az anyakonyvbe nem irjak be a neved, de ha kesobb az anya ugy dont gyerektartast akar kovetelni, akkor bizony ocsem te fizetni fogsz mig 18 eves lesz a gyerek. Persze lehet akkor a no azt allitja hogy jaj nem kell toled semmi de ki tudja milyen elethelyzetbe kerul x ev mulva. Kihuzni nem fogod tudni magad a dologbol mert torveny kotelez ha ver szerint a tied a gyerek. A szuloi jogaidrol lemondhatsz de a kotelessegeidrol nem!. Szoval nem javasolnam hogy ilyesmibe belemenj

‘egy jogasz holgy’

2019. aug. 24. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!