Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nevetni való van azon, ha az ember szofisztikáltan fogalmaz?
Figyelt kérdés
Az egyik lányhaverom kiposztolt a facebookra egy Balatonos képet, amin bikiniben van. Én meg oda írtam, hogy "hágnivaló hölgyemény, finoman szólva is!" Erre 16 vicces reakciót kaptam és 4 likeot.2019. aug. 23. 09:49
1/9 anonim válasza:
De mi köze a szexuális kategóriához annak, hogy te paraszt vagy facebookon?
5/9 anonim válasza:
Hát ez nem szofisztikált fogalmazás, hanem már inkább nyers és bunkó.
6/9 anonim válasza:
Igazi lúzer duma, ezért röhögnek rajtad
7/9 anonim válasza:
Pff elég kretén pajtában nevelkedett ember lehetsz...
Mondanám hogy igazi vidéki de ez a vidékiekre nézve lenne sértő
8/9 anonim válasza:
Hány röhögős fejet kapsz, amikor csak azt írod, hogy "farkalnálak, he!"?
Mert valami összehasonlítási alap is kellene.
9/9 anonim válasza:
Az én szótáramban a hágni rosszabb mint a b a sz n i.
Szóval nagyon nem volt szofisztikált.
Azt meg hagyjuk ki a képletből, hogy SEMMILYEN módon nem közöljük nyilvános platformon, hogy ágyba vinnéd.
Ennek nincs szofisztikált módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!