Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lenne az, hogy ha az ember elkezd öregedni, attól még ugyanúgy a fiatalok tetszenek neki?
Aki megragad egy bizonyos korban értelmi vagy érzelmi szinten, annak biztosan. Ezért most biztos lenulláztok, pedig nem bántásból mondom.
Én azt figyeltem meg hogy ahogy idősödök, a fejemben élő férfiideál is egyre idősebb.
31N
Az ott valami pszichológiai betegség, mivel nem úgy van hogy megszületik egy pasi, és a húsz éves nőket szereti egesz eletében.
Egeszséges folyamatként ez úgy megy (persze nagy vonalakban ábrázolva), hogy kb 0-12 éves korig "néni", onnantól ahogy a fiú elkezdi felfedezni a saját szexualitását azzal párhuzamosan a körülötte lévő nőket is, és elkezd szexuálisan tekinteni a 20 évesre. Persze nem akarna vele kapcsokatot és még jónapotot köszön (kis túlzással), de már elkezd neki tetszeni az a korosztály. Aztán ahogy egyre idősödik, kb olyan 30 éves koráig potenciális partner lesz a 20 éves, onnantól felfele még kívánja szexuálisan, de már, "túl fiatal nekem". Kb 40től jön el az, hogy gyerekként tekint rá egy egészséges ember. Mert sem mentálisan, se szexuálisan, sőt sehogyse partner, teljesen más életet él, és meg csak jóindulattal sem nevezhető felnőttnek...
De ha valaki egész életében a huszas TINIKET keresi, még felnőttként is, ott valami nagyon félrecsúszott, vagy csak beütött a kapuzárási pánik.
A fiatalok tetszenek bármelyik idősebbnek, csak helyén kell kezelni ezeket a dolgokat.
Mert egy 3 éves is tetszik az embernek, de nem mindegy hogy milyen indíttatásból.
"Én azt figyeltem meg hogy ahogy idősödök, a fejemben élő férfiideál is egyre idősebb."
Persze, mert a kutyának nem kellesz :D
Ezt a hülye is tudja.
Azért, mert öregszik az ember, nem lesz menő a visszér, a fénytelen bőr, a töredezett haj stb.
Csak van aki bevallja, meg van, aki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!