Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ilyen sok ember a farkáról fotót küldeni? Nem értem, hogy ilyen elfajzott világban élünk.
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 20:28
1/18 anonim válasza:
Nem tudom. Én 35 évesen sose nyitnék ilyennel. Maximum ha megismertem az illetőt és ő külön kéri. De elsőre..... csak az idióta csinál ilyet 🤷🏼♂️
2/18 A kérdező kommentje:
Rengeteg idióta van itt.Ha nem saját magam tapasztalnám el se hinném.
2019. aug. 18. 20:35
4/18 anonim válasza:
Mert azt hiszik, h akkor biztos elkezdesz velük besz~lgetni, ha bejön a pötsük.
Elég szánalmas.
5/18 A kérdező kommentje:
Valóban szánalmas.
2019. aug. 18. 20:38
6/18 anonim válasza:
Én csak annak küldök, akit érdekel is...
Különben mi értelme lenne? :D
30f
7/18 anonim válasza:
Én még sosem tettem ilyet! Eddig azt hittem, hogy maradi vagyok és bennem van a hiba! f.
8/18 anonim válasza:
Én sem szoktam... a szomorú az, hogy nagy része meleg srác, aki csajnak adja ki magát, mármint aki kéri. Tegnap csak ketten próbálkoztak nálam, mert egy ilyen "Mekkora a méreted" kérdésben kiírtam, hogy valójában mekkora.
9/18 anonim válasza:
en fiu letemre mar 3xra kapom meg 2 heten belul ugyan azt a harom penisz fotot. mindegy mit irok, mar kuldi is. szerintem mar masok is talalkoztak ezzel a beteg nyomoronccal (egyik foton flakon melle, masikon meg eg, kilincs melle rakja a bret)
10/18 anonim válasza:
Pont azért, amiért a sok ribi a punciját, valagát meg a mellét mutogatja. Mert bizonytalanok szegénykék. De nem ez a szánalmas. Hanem az, amikor feltesz egy képet, hogy "az én mellem is ekkora"
Majd kiderül, hogy ugyan igaz, h az övé is akkora, csak szétáll, mint egy páviáncsecs, meg hordónnyi hasa van a kis rondaságbak. Amit feltett netes kép, ott meg egy szép, sportos, egészséges nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!