Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ilyen sok ember a farkáról fotót küldeni? Nem értem, hogy ilyen elfajzott világban élünk.
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 20:28
11/18 anonim válasza:
Én se értem... Az is gáz, amikor itt küldözgetik idegenek, de nekem egyik barátom akarja (én lány, ő fiú) mindenáron elküldeni, pedig annyiszor megmondtam neki, hogy nem érdekel. :D Oké, aláírom, csókolóztunk már, és szívesen lefeküdnék vele, de egy képtől nem indulok be, nem akarom képen látni. De nem érti meg, állandóan erősködik...
12/18 anonim válasza:
8-as vagyok.
Egyébként a nők jobban szeretik magukat fótózgatni meztelenül. Ha nem is itt, de máshol igen pl.:
13/18 anonim válasza:
Velem is így volt pár nappal korábban😁
Énis kiírtam mekkora, egyből lett jelentkező,csak nem nő. 😕
14/18 anonim válasza:
Nagyon durva, iszonyat szánalmasak ezek az emberek. Na most, hogy ezt megbeszéltük, nem sokára küldök privátban neked egy képet.
15/18 anonim válasza:
Én még soha le sem fényképeztem, bevallom nem is merném, jesszus, s ha nem törlöm, s ha megosztom véletlen vagy valami... :D Nem tudom, hogy honnan ez a magabiztosság vagy éppen pont hogy bizonytalanság ez? És visszajelzést várnak? Hogy kétségeik eloszoljanak?
16/18 anonim válasza:
Egy időben csináltam ezt, de nem azért, mert abban reménykedtem, hogy majd megtetszik a másiknak a szerszám, és szex lesz belőle. Én igazság szerint véleményezésre küldtem el, és nagy sok hízelgő véleményt, dicséretet kaptam, és számomra eléggé izgató azt olvasni, hogy milyen szép/nagy/kemény/izgató a farkam, nőtől és férfitól egyaránt.
17/18 anonim válasza:
Én arra jutottam, hogy akik ezt csinálják valszeg azok az egyszerű férfiak akiknek elég egy csupasz mell vagy p#na látványa ahhoz hogy felizguljanak hiába nem is ismerik a személyt de még csak a többi testrészét sem látják és valszeg ebből kiindulva azt hiszik a nők is ilyen primitívek hogy ha majd meglátják az ő pélójukat akkor már egyből ugrani is akarnak rá.
18/18 anonim válasza:
Nana! Ezt azért ne... ez így már kissé feminista duma! A primitívség nem ismer nemet, a nők között épp annyi a primitív, aki egy nagy f... láttán valóban felizgul és ennyi épp elég! Úgyhogy ne gondold, hogy nem találnak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!