Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz pumpa használatával, ha az ember nem visszi túlzásba, annyira hogy meg sérüljön a pénisz, akkor az erekció sokáig kitarthat?
Ha valaki 1 évig használja akkor párcentit nölhet töle a pénisz?és vastagabb is lehet?
Sokk negatívumot hallodtam rola de ha mértékel használja az ember nem lesz tőle baja?
Milyen negativumot hallottál?
Meg mi az hogy mértékkel?
Nem folyamatosan kell haszálni ,hogy elérj valamit?
Én ismerek olyan gerincvelő sérültet, aki használja, mert csak így tudja kielégíteni a feleségét.
Szerintem ő a célcsoport.
Nekem van pumpam IS 2-3 hetig használtam.
Gelt is kipróbáltam hogy milyen lehet, peddig a méretem teljesen jó, ki nem akarna térdig erő farkat, nemigaz?
Így kipróbáltam. ::))
V mi lehet benne, mert azóta minden egyes éjjel a farkam közép merevedésben all vigyázba és úgy alszom. Azelőtt csak reggel állt föl 100% ban míg most egesz éjjel 50% ban is.
Írj ha van kerdesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!