Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan ember, aki 36 évesen szűz, az miért az még mindig?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 22:57
11/19 anonim válasza:
Ő egy pszichopata, azért szűz még.
12/19 anonim válasza:
36vagyok....emlekszem tini koromban azt hittem mindig szűz maradok..16evesen megtörtent..fel nem foghatom valaki hogyan szűz 30-40evesen...36ffi
14/19 anonim válasza:
Az a szerencse, hogy az ilyen ember valószínűleg nem lesz hosszú életű. Ezáltal nem fog olyan nagyon sokáig szenvedni talán, hogy öregkorában és nyugdíjas éveiben is azon tengődjön, hogy milyen rossz... (egy 28/szűz F).
15/19 anonim válasza:
Akik tetszettek nekem, azok friendzone-oltak. Emiatt kotottem igy ki.
35F
16/19 anonim válasza:
Mert nincsen társasága így nehéz mondom ezt szűz ként
17/19 anonim válasza:
Hát..... én már a helyében 10 éve elmentem volna fizetőshöz. Abszolút nem vagyok a híve, én még soha nem voltam, szerencsére nem is szorulok rá, de azért egy ilyen embernél már elgondolkodtató aki ennyire nem kap nőt.
18/19 anonim válasza:
Én 25 vagyok, és még szűz. Környékeztek már meg nők, de bepánikoltam és nem viszonoztam a közeledésüket.
Sosem mertem kezdeményezni, nincs önbizalmam. Ha új emberekkel kell találkoznom, nagyon szorongok és lever a víz.
Megfogadtam, hogy ha 30 évesen is szűz leszek, elmegyek egy prostihoz.
19/19 anonim válasza:
Azért, mert a szintje fölött álló nőket keres. Ha valaki reálisan be tudja magát sorolni egy 10-es skálán, és a kapott pontszámnál egyel lejjebb álló nőt keres, akkor az biztos, hogy összejön. Persze nyilván, ha valaki egy 3-as, akkor nem szívesen jön össze egy 2-es nővel, mert ő már nagyon csúnya lehet. Így viszont semmi esély a párkapcsolatra, maradnak a prostik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!