Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok itt néha lánynak kiadni magatokat, hogy röhöghessetek a priviken?
#42 Miert nem tiltod le?
Itt semmit nem kell komolyan venni,itt kb mindenki hazudozik ossze-vissza,es nem cssk ebben a kategoriaban,az osszesben.
Ilyenkor gondolkodom el.Minek jarok ide fel?!
Pár üzenet erejéig azt hittem lehet egy érdekes vita (nézőpontokról) a beszélgetésből, de aztán átfordult. Onnantól már csak kínomban nevettem rajta. Nem válaszolok neki, de azért ma is írt.
18/L
#44Ja,igy mar ertem.:'D
A lanyok ezert nem valaszolnak privatuzenetekre,mert mindig normalis hangnemmel,nezopontokkal kezdodik a beszelgetes,es aztan jon a feketeleves.
Az első üzenetében már egy "titkos találkozóra" invitált, amit anyagiakkal is megtoldott volna. Udvarias vagyok, ezért megírtam, hogy nem.
Utána írtunk picit arról, hogy ez számomra miért taszító, majd ahogy írtad, feketeleves.
18/L
De miert zavaro O?Ezt nem tudom megerteni.Tok rendes a csavo.Es nem tudom,sokan mit varnak,h o miert alap dolgokat ir csak le?
Itt nem orvosok,nem pszichologusok vannak,hanem atlag emberek,mi sem tudnank nala tobbet mondani.
Az utolsót én is, azt kértem tőle hogy bizonyítsa be.
Azóta Sherlock Holmesnak hív engem. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!