Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szoktátok itt néha lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktátok itt néha lánynak kiadni magatokat, hogy röhöghessetek a priviken?

Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 21:23
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

# 21 Neked adom mostmar szivesen :D

Neki van vaginizmusa,meg megeroszakoltak,meg gyereke van...allitolag....Lehet meg kutyaval is csinalta :/

2019. aug. 22. 23:00
 32/48 anonim ***** válasza:
17%

Akik azt mondjak,h felhocske Szeder.Malna,azoknak van vmi bizonyitekuk?

En hiszek nektek,egyezik az irasuk,fogalmazasuk,de megsem lattam meg bizonyitekot rola,h biztosan ugyanaz a ket ember.

2019. aug. 22. 23:00
 33/48 anonim ***** válasza:
18%

Szeder Málna tiltakozik az animal szex ellen!

Egyszer egy kérdés alatt valakivel összevitatkozott ennek kapcsán, az egész oldal őt védte, most ugyan ez a sok hülye aki védte, ez alá a kérdés alá is kommentel, és most esik nekik le hogy nem az akinek mutatja magát.... nagy észhez kell hozzá, mit ne mondjak...

2019. aug. 22. 23:03
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

igen elég sok gondja van. Plusz állítólag fizetős hölgy is volt régebben, meg megverte a régi párja ezért szakított vele, savas a folyása stb..

Mindig leírta kb mindegyik válaszához

De amilyen mocskosul fogalmaz néha, nem kizárt h pasi az illető.

2019. aug. 22. 23:04
 35/48 anonim ***** válasza:
53%

#33 Es ennek mi koze van az igazsaghoz?

Mert igen,tiltakozik az animal szex ellen.

Csak az az idiota kortefa1 nem hagyta beken,es direkt kamu privat uzeneteket tett ki nyilvanosba,mintha Malna irta volna azokat.

Szoval most borzaszto gaz volt amit irtal.

2019. aug. 22. 23:07
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
En csak azt mondtam,h lehet hogy csinalta.... :D amennyi minden kiderult itt a kis kamusrol,meg ez is megeshetett !
2019. aug. 22. 23:07
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi köze van? Csak annyi hogy kikelt magából mintha neki oka lenne felháborodni!

Lehet hogy buggyant körtefa, az úgy csinált, de Felhőcske meg úgy ugrott rá, mintha érintett lenne benne... engem b_uzizhatnak le, ha nem vagyok az, érted? Leszarom!

2019. aug. 22. 23:10
 38/48 anonim ***** válasza:
77%

23:10 Volt oka kikelni magabol,sot ott nem kelt ki magabol.

Nem o volt a hibas akkor,magat vedte.Ettol fuggetlenul en is megutaltam a csajt(?).

De akkor igaza volt.De itt semmit nem kell elhinni,komolyan venni.Ez egy anonim forum,az vagy,ki akarsz lenni.

2019. aug. 22. 23:14
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam a kommenteket.

Úgy kiabált mind akire igaz....

2019. aug. 22. 23:18
 40/48 anonim ***** válasza:
53%

#39 Nem mindenki kezeli ugyanugy a stressz alatali helyzetet.

En sem,en is borzaszto ideges leszek,es nehezen irom le,h pontosan mi a szitu,es h NEM en hazudok,hanem a masik fel.

Es az idegesseg alatt nem tanyertorest kell erteni,hanem kisebb panikolast.

2019. aug. 22. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!