Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szoktátok itt néha lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktátok itt néha lánynak kiadni magatokat, hogy röhöghessetek a priviken?

Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 21:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
28%
5,6,7-el èrtek egyet.
2019. aug. 22. 21:42
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Én volt hogy nem is adtam ki magam lánynak de valaki annak hitt a válaszom alapján és így jött a privát na erre varrjatok gombot :D
2019. aug. 22. 21:42
 13/48 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, hosszú vonatút, az útitársak bealudtak, kiolvastam a könyvemet, nevettem egy jót.

18/L

2019. aug. 22. 21:43
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

21:41 Felreertesz,en srac vagyok.Aki beszelgetni szeret,es nem fa#kepeket kuldozgetni,meg szexchatelni.Van ilyen eletforma is ezen az oldalon,csak mi vagyunk kevesen.

Egyebkent ki kit buktatott mar itt le?En oket:

forte30

Szeder.Málna

Rheaktai

jkjkjk

2019. aug. 22. 21:45
 15/48 A kérdező kommentje:
Én egyszer "szexeltél már kocsiban?" kérdésre válaszoltam, nem írtam oda a nevem és kaptam a privit, hogy ismerkedek-e. Nem válaszoltam, ellenben ráírtam egy ugyanerre a kérdésre válaszoló lányra, hogy ő is kapott-e privit ugyanattól a személytől. Azt mondta folyamatosan bombázza vele :D
2019. aug. 22. 21:47
 16/48 anonim ***** válasza:
79%
Sokan vannak akik ezt teszik - pedig ezzel ha jobban belegondolnak igazából saját magukat csapják be. Ezek a "sikerek" nem eredmények, mert ezzel nem nő sem az önbizalom, se többek nem lesznek tőle (még ha nem is meri magának bevallani) se nem orvosság arra a problémára amit meg szeretnének oldani.
2019. aug. 22. 21:51
 17/48 A kérdező kommentje:
16. Ez annyira deep. Megyek és átgondolom az életem. 19/l
2019. aug. 22. 21:53
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

21:47

Ne feledd,hogy te nem irsz vissza neki,akkor nyilvan bombazni fog privatokkal,nem csak.teged,akarkit,mert egyreszt nem kapott toled valaszt,masreszt nem ismeri fel,h a ket szemely egy es ugyanaz.

Aki privatot irt,annak csak annyit,h igem,valoszinuleg felhocske es Szeder.Malna egy es ugyanaz,csak Szeder.Malna kamuzik ossze-vissza,nemhogy levenne legalabb a nevet.Illetve privatban kijon az igazi enje,ha vmivel nem ert egyet.Es elegge olyan,mintha faszi lenne amugy.

2019. aug. 22. 21:53
 19/48 anonim válasza:
94%
erimi meg tetovalt hippi is hazudozik folyton..Bar utobbi sztem csak fiktiv,es ironia minden szava.
2019. aug. 22. 22:04
 20/48 anonim ***** válasza:
3%
Szeder.Malnaba en szerelmes vagyok :(
2019. aug. 22. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!