Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért nem meritek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem meritek vállalni a vágyaitokat?

Figyelt kérdés
Miért csak akkor szexeltek hogyha mindenki "jóváhagyja"? Nektek is vannak vágyaitok, néha megkívántok egy két férfit mégis visszatart titeket hogy ki mit gondol. Egyszer éltek csak, miért érdekel titeket a többiek véleménye? Azzal kéne törődnötök amit ti akartok, nem azzal amit mások.

2019. aug. 21. 23:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező! :)

És ha valakinek az a vágya hogy egyszerre többen dugják? Vagy több pasi vegye körül? Vagy pl arra vágyik h mindig mással Legyen?

Akkor mit kapunk?!! :) csak annyit h te bds krv és még jó hogy lekopni nem kopnek le minket. ..:) bezzeg ti pasik... nektek az a lényeg h minél több nőt dugjatok. .. soha nem értettem ezt.. És akkor csodalkoztok hogy nem hogy idegenként de még kapcsolatban is alig meri elmondani a titkait/titkos vagyait a nő. !!!

2019. aug. 22. 05:42
 22/27 anonim ***** válasza:
57%
2019. aug. 22. 06:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező...milyen statisztikai adat alapjàn történt ez a kinyilatkozàsod?- hogy mi nők nem merjük megélni a vàgyainkat? Tovàbbà, ha megkîvànok egy férfit, az kettőnk közt marad, miért tudnà meg ezt bàrki màs?
2019. aug. 22. 07:22
 24/27 anonim ***** válasza:
Pont nem erdekel mások véleménye. Attol hogy megkivanok mas pasit nem fogok lefeküdni vele mert nekem ehhez tobb kell. Ettol független kapcsolatbn nagyon is megelem a vagyaimat.
2019. aug. 22. 10:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Én tartok ettől a szexkapcsolattól vagy egyéjszakástól.

Nem akarom, hogy kiderüljön a környezetemben, mert nem mindig csak a nők pletykálnak, ha van valami titkuk...

És lehet a partnerem nem is tudná kielégíteni a vágyaimat, mert nem vonzódna hozzám kellőképpen.

Rengeteg problémába bele lehet futni.

2019. aug. 22. 12:34
 26/27 A kérdező kommentje:
25-ös nem csak a környezetedben lehet ilyen kapcsolatba belemenni:) Maximum akkor ha sehová sem mersz egyedül menni.
2019. aug. 22. 15:47
 27/27 A kérdező kommentje:
23-as nem statisztikai adatok alapján történik, csak azt vettem észre hogy a legtöbb lánynál ez az akadály, akikkel nekem volt dolgom ilyen téren ők mindig vagány csajok voltak, kapcsolatba is csak leginkább ilyennel megyek bele később akivel már "kipróbáltuk" egymást.
2019. aug. 22. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!